Vi bygger - VarbergBostad
Mejla oss:
info@varbergsbostad.se
Frågor & svar:
Vanliga frågor till Varbergs Bostad »
Skicka brev till oss:
Varbergs Bostad, Box 83
432 22 Varberg

Mina sidor:
Felanmälan »

Besök oss:
Besöksadresser och öppettider »

Ring oss: 0340 - 69 75 00

Facebook:
Varbergs Bostad på facebook » 

Vi vill bli ännu bättre:
Tyck till om Varbergs Bostad »
  Nyhetsbrev:
Prenumerera på nyheter

Sök här:

Logga in

För att göra intresseanmälningar, felanmälan eller komma åt Mina sidor måste du vara inloggad.

Registrera dig
Glömt lösenord

Stäng meny

Vi bygger och förvaltar Västkustens kreativa mittpunkt

Varberg har fantastiska möjligheter med sitt läge, havet och naturen. ”Västkustens kreativa mittpunkt” är en gemensam vision för Varbergs kommun och Varbergs Bostad.

Att Varberg behöver växa är nog alla överens om. Kommunen gör en rad satsningar för att göra Varberg mer attraktivt för såväl människor och företag. Dubbelspår, utbyggnad av hamnen och en aktiv marknadsföring av kommunen är några av metoderna.

Arbetet bär redan frukt. Varberg är en av Sveriges snabbast växande kommuner, där vi hälsat  7 000 nya varbergsbor välkomna sedan millennieskiftet. En sådan inflyttning skapar goda förutsättningar för ett framtida och välmående Varberg.

Men Varberg lider av växtvärk, med en omfattande bostadsbrist på alla typer av bostäder. En sådan brist skapar inga flyttkedjor, vilket gör det extra besvärligt för ungdomar och seniorer att finna en lämplig bostad.

Bostadsbristen måste byggas bort. Som en aktiv aktör i Varbergs kommun är vi med och formar framtidens boende utifrån livskvalitet, miljö och hållbarhet. Inom den närmaste tioårsperioden har vi planer på cirka 800 nya, spännande lägenheter.

I menyn till vänster kan du läsa mer om våra kommande projekt. 

Start