Mejla oss:
info@varbergsbostad.se
Frågor & svar:
Vanliga frågor till Varbergs Bostad »
Skicka brev till oss:
Varbergs Bostad, Box 83
432 22 Varberg

Mina sidor:
Felanmälan »

Besök oss:
Besöksadresser och öppettider »

Ring oss: 0340 - 69 75 00

Facebook:
Varbergs Bostad på facebook » 

Vi vill bli ännu bättre:
Tyck till om Varbergs Bostad »
  Nyhetsbrev:
Prenumerera på nyheter

Sök här:

Logga in

För att göra intresseanmälningar, felanmälan eller komma åt Mina sidor måste du vara inloggad.

Registrera dig
Glömt lösenord

Tyvärr gick det inte att logga in, vänligen kontrollera att du har angivit rätt användarnamn och lösenord.
Stäng meny

Ett perfekt läge nära både hav och natur

 Varberg växer.
Att allt fler vill bo, leva och arbeta i vår stad är givetvis positivt, men det tydliggör även den bostadsbrist som råder i Varberg idag.

Varbergs Bostad har en nyckelroll i att Varberg ska kunna fortsätta att utvecklas och vi ser ständigt på möjligheter för nyproduktion och förtätning. Apelvikshöjd har ett fantastiskt läge med närhet till både hav och centrum. Här har Varbergs Bostad cirka 430 lägenheter som byggdes på 1980- och 90-talet.

Vi har ansökt om planbesked för ändrad detaljplan på Apelvikshöjd. I slutet av oktober 2017 lämnade Byggnadsnämnden ett positivt beslut för vidare arbete med detaljplanen på Apelvikshöjd.

Ansökan om planbesked är planprocessens inledande skede. Ett positivt planbesked innebär inte någon garanti för att detaljplanen kommer att antas. Det avgörs först när alla delar i planprocessen gåtts igenom. Därefter påbörjar vårt arbete med bland annat planering, bygglov och upphandling av en byggentreprenör.

Förslaget som vi har tagit fram består av sex byggnader i tre till fem våningar med ca 200 lägenheter, samt parkeringshus och parkeringsplatser ovan mark. Eftersom vi befinner oss i ett tidigt skede, har vi ingen detaljerad information om byggnadernas utformning och placering.

Vi kan i dagsläget inte säga om eller när en ny detaljplan kan komma att antas eller när projektet skulle kunna stå färdigt.

Start