Västra Sörse - VarbergBostad
Mejla oss:
info@varbergsbostad.se
Frågor & svar:
Vanliga frågor till Varbergs Bostad »
Skicka brev till oss:
Varbergs Bostad, Box 83
432 22 Varberg

Mina sidor:
Felanmälan »

Besök oss:
Besöksadresser och öppettider »

Ring oss: 0340 - 69 75 00

Facebook:
Varbergs Bostad på facebook » 

Vi vill bli ännu bättre:
Tyck till om Varbergs Bostad »
  Nyhetsbrev:
Prenumerera på nyheter

Sök här:

Logga in

För att göra intresseanmälningar, felanmälan eller komma åt Mina sidor måste du vara inloggad.

Registrera dig
Glömt lösenord

Stäng meny

Västra Sörse - Varbergs nya entré!

Arbetet med att skapa en ny stadsdel på Sörse pågår för fullt. Totalt planerar Varbergs Bostad att bygga cirka 500 nya hyreslägenheter i olika etapper på Sörse. Tillsammans med den nuvarande bebyggelsen ska nysatsningen ge Varberg en ny inbjudande entré. Samtidigt vill vi med den nya bebyggelsen tillföra fler attraktiva bostäder till området "Gröna Sörse".

Att förnya och förtäta den gröna stadsdelen Sörse är viktigt för Varberg och ett exempel på en positiv framtidstro, engagemang och ansvarstagande för vår stad. Resultatet blir en ny stadsdel som ytterligare kommer att stärka Varberg som en attraktiv stad och ge möjligheter för fler att hitta ett hem.

ETAPP ETT - SÖRSEÄNG
Den första etappen av det omfattande utvecklingsarbetet av Sörse är avklarad. I december 2013 flyttade de första hyresgästerna in i de 43 nya lägenheterna på Sörseäng.

ETAPP TVÅ – VÄSTRA SÖRSE
Planerna för 260 nya lägenheter på området mellan Sörse, Apelvikshöjd och Söderhöjd håller på att ta form. Husen kommer att vara i fyra till sex våningar och byggas så att de harmonierar med den nuvarande bebyggelsen. Parkeringsplatser kommer att anordnas under husen i garage under mark och ovan mark på utvalda platser i området.

Lägenheterna kommer att vara fördelade på ettor, tvåor, treor och fyror. 

Läs mer om Västra Sörse på www.västrasörse.se

ETAPP TRE – SÖDRA SÖRSE
Denna etapp omfattar ca 300 nya lägenheter på Södra Sörse mot Breared. Arbetet med att ta fram en ny detaljplan för området kommer att pågå under 2017 och 2018. Detta innebär att en byggstart ligger ytterligare några år fram i tiden.

Start