Mejla oss:
info@varbergsbostad.se
Frågor & svar:
Vanliga frågor till Varbergs Bostad »
Skicka brev till oss:
Varbergs Bostad, Box 83
432 22 Varberg

Mina sidor:
Felanmälan »

Besök oss:
Besöksadresser och öppettider »

Ring oss: 0340 - 69 75 00

Facebook:
Varbergs Bostad på facebook » 

Vi vill bli ännu bättre:
Tyck till om Varbergs Bostad »
  Nyhetsbrev:
Prenumerera på nyheter

Sök här:

Logga in

För att göra intresseanmälningar, felanmälan eller komma åt Mina sidor måste du vara inloggad.

Registrera dig
Glömt lösenord

Tyvärr gick det inte att logga in, vänligen kontrollera att du har angivit rätt användarnamn och lösenord.
Stäng meny

Utvecklingsinriktad Förvaltningschef

Din uppgift som förvaltningschef blir att ta ansvar för och utveckla hela företagets fastighetsbestånd samt ansvara för relationen med våra hyresgäster. Avdelningen, som är den största inom företaget, har ca 60 anställda och en rad upphandlade entreprenörer.
organisationen består av tre enheter – bostad, teknik samt mark och trädgård – med en chef för respektive verksamhet.

Förutom att rent operativt leda verksamheten har du ett ansvar för att arbeta med strategiska utvecklingsfrågor som affärsutveckling, underhåll, bostadssociala frågor och ekonomiska förutsättningar. En stor uppgift är att möta de förändringar som sker i företaget mot bakgrund av ett mycket ambitiöst nyproduktionsprogram och det faktum att vi verkar i en av Sveriges mest expansiva kommuner. Du kommer att ingå i företagets ledningsgrupp och är direkt underställd VD.

Din främsta kompetens är ledarskap och därför är inte branscherfarenhet ett krav, även om det självklart är en merit. Ett grundläggande intresse för hyresgäster och fastigheter finns dock givetvis. För att lyckas i rollen krävs personlig mognad, energi och en förmåga att föra komplexa frågor framåt. Helhetssyn och förmåga att förstå i vilket sammanhang du verkar
är andra viktiga personliga egenskaper, eftersom du ingår i företagsledningen.

Önskvärt är att du har högskoleutbildning (motsvarande) inom något av områdena: bygg/teknik, ekonomi, juridik eller beteendevetenskap.

Vi erbjuder ett uppdrag med stort ansvar i ett av Sveriges främsta företag inom branschen. Vi är mitt uppe i en spännande expansionsfas, i en stad som är under stark tillväxt. Dina personliga insatser kommer att få stor betydelse för bolagets utveckling, för kommunens invånare och uppgiften att bostadsförsörja ett expansivt Varberg.

Välkommen att ansöka via www.mercuriurval.se i form av CV och personligt brev snarast, dock senast 23 september, ref.nr SE-13695. Eventuella frågor besvaras av Leif Andersson, Mercuri Urval, tel 035-13 55 37. Mer information hittar du på www.varbergsbostad.se eller www.mercuriurval.se

Start