Förvaltare - VarbergBostad
Mejla oss:
info@varbergsbostad.se
Frågor & svar:
Vanliga frågor till Varbergs Bostad »
Skicka brev till oss:
Varbergs Bostad, Box 83
432 22 Varberg

Mina sidor:
Felanmälan »

Besök oss:
Besöksadresser och öppettider »

Ring oss: 0340 - 69 75 00

Facebook:
Varbergs Bostad på facebook » 

Vi vill bli ännu bättre:
Tyck till om Varbergs Bostad »
  Nyhetsbrev:
Prenumerera på nyheter

Sök här:

Logga in

För att göra intresseanmälningar, felanmälan eller komma åt Mina sidor måste du vara inloggad.

Registrera dig
Glömt lösenord

Tyvärr gick det inte att logga in, vänligen kontrollera att du har angivit rätt användarnamn och lösenord.
Stäng meny

Förvaltare

Brinner du för hyresfastigheter? Har du ett eget driv? Gillar du problemlösning och hyresgästkontakter? Då är du kanske den vi söker till vårt förvaltningsteam på Varbergs Bostad.

Varbergs Bostad är Varbergs Kommuns största hyresvärd med 5300 lägenheter. Som en aktiv samhällsaktör är vi mitt uppe i en spännande resa och planerar att de kommande åren bygga ca 1400 nya hyresrätter i Varberg. Vår värdegrund - Mod, Ansvar och Delaktighet - är en ledstjärna för att vi tillsammans ska klara de utmaningar vi står inför.

Förvaltningsavdelningen befinner sig i en spännande utvecklingsfas med huvudfokus på att optimera arbetssätt, drift och skötsel av våra fastigheter samt ökad lönsamhet. Som ett led i detta har

Varbergs Bostad omorganiserat sin förvaltningsavdelning och skapat tre nya förvaltningsområden. Varje område kommer ha en ansvarig fastighetschef, en förvaltare och en förvaltningsassistent. Tillsammans kommer teamen ansvara för förvaltningen av Varbergs Bostads fastigheter.

Vi söker nu en förvaltare till ett av våra förvaltningsområden.
Förvaltarens roll är omväxlande och bred, där hanteras alltifrån dagliga hyresgästfrågor till ombyggnadsprojekt. Du kommer ansvara för den dagliga driften, skötsel och underhåll av fastigheterna inom området. Du kommer att arbeta långsiktigt och affärsmässigt med fastigheterna.  Du är kravställare och driver underhållsprojekt där du samordnar och följer upp. Du stöttas av ditt team som består av förvaltningsassistenten och fastighetschefen vilken du även rapporterar till. Det ingår också i rollen att arbeta med ständiga förbättringar och hitta hjälpmedel för att optimera fastigheternas drift och förvaltningens arbetssätt. Det är en självklarhet att samarbeta mycket med förvaltningsavdelningens övriga anställda.

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning eller annan eftergymnasial utbildning som vi finner likvärdig samt arbetslivserfarenhet inom förvaltning av bostäder. Kommunikation är en naturlig del av din vardag och du är duktig på att förmedla budskap. Då arbetet innebär omfattande kontakter med kollegor, hyresgäster, samarbetspartners samt myndigheter krävs att du har en god samarbetsförmåga. Du är van vid, och trivs med, att arbeta i en omväxlande roll och att ta egna initiativ. Du är prestigelös och hugger i där behov finns. Du har ett nära samarbete med ditt team, övriga fastighetschefer, förvaltare och förvaltningsassistenter samt driftpersonal.

Vi erbjuder ett spännande arbete med ansvar i ett av Sveriges främsta företag inom branschen. Vi är mitt uppe i en spännande expansionsfas och dina personliga insatser kommer att få stor betydelse för bolagets utveckling, för kommunens invånare och uppgiften att bostadsförsörja ett expansivt Varberg.

Är du personen vi söker? Välkommen att skicka din ansökan till forvaltare@varbergsbostad.se i form av CV och personligt brev snarast, dock senast 30 augusti.

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av förvaltningschef Mattias Qwinth tel. 0340-69 75 98.

Allmänna frågor besvaras av HR-strateg Julia Engblom, tel. 0340-69 75 79.

Facklig företrädare är Henrik Bertilsson, Vision, tel. 0340 - 69 75 07.

Mer information om Varbergs Bostad hittar du på www.varbergsbostad.se

 

Start