Kundtjänstassistenter - VarbergBostad
Mejla oss:
info@varbergsbostad.se
Frågor & svar:
Vanliga frågor till Varbergs Bostad »
Skicka brev till oss:
Varbergs Bostad, Box 83
432 22 Varberg

Mina sidor:
Felanmälan »

Besök oss:
Besöksadresser och öppettider »

Ring oss: 0340 - 69 75 00

Facebook:
Varbergs Bostad på facebook » 

Vi vill bli ännu bättre:
Tyck till om Varbergs Bostad »
  Nyhetsbrev:
Prenumerera på nyheter

Sök här:

Logga in

För att göra intresseanmälningar, felanmälan eller komma åt Mina sidor måste du vara inloggad.

Registrera dig
Glömt lösenord

Tyvärr gick det inte att logga in, vänligen kontrollera att du har angivit rätt användarnamn och lösenord.
Stäng meny

Vi söker engagerade kundtjänstassistenter till ett roligt och omväxlande serviceyrke!

Vi ser oss som ett lag - Team Varbergs Bostad. I laget finns specialister på olika positioner och alla är lika viktiga. Vi spelar bra tillsammans, uppmuntrar varandra och hjälps åt. Och vi trivs med det vi gör. Då blir också resultatet bra, så som att vi i flera undersökningar får toppbetyg av hyresgästerna. Bakom detta ligger ett lagarbete där varje spelare är en nyckelspelare. Ett lagarbete som präglas av mod, ansvar och delaktighet. 

Vi söker nu ett vikariat och en tillsvidaretjänst som assistent till vår kundtjänst och vårt team. Vår ambition är att bli Sveriges bästa kundtjänst – en ambition som präglar vår vardag. Teamet i kundtjänst har ett socialt, viktigt och roligt uppdrag.  Våra nya medarbetare kommer att få en viktig roll i den spännande och utmanande resa som företaget är mitt uppe i - att utveckla framtidens Varberg och bygga 1 400 nya hyresrätter de kommande åren! Vill du vara med på den resan? 

ARBETSUPPGIFTERNA
Som assistent i kundtjänst blir du en del av ett team vars huvudsakliga arbetsuppgifter innebär kundkontakter och administration. Du blir den som våra hyresgäster och andra intressenter kommer i kontakt med i vår telefonväxel eller i vår reception, för att ställa frågor och göra felanmälningar. Tjänsten innebär även att delta i lägenhetsvisningar, event, samt andra marknadsaktiviteter. Utöver det kommer du även att hjälpa hyresgästerna med beställningar av tillval och lägenhetsunderhåll. 

Med andra ord, du kommer vara företagets ansikte utåt och kundens första kontakt med oss.

DIN PROFIL
För att lyckas i rollen ser vi att du har minst gymnasieutbildning, samt erfarenhet av arbete med kundkontakter från exempelvis kundtjänst eller servicebranschen. Du trivs med omväxlande och varierande arbetsuppgifter och utmaningar. Du har även förmågan att identifiera vad som behöver göras och tar ansvar för genomförandet på ett strukturerat, analytiskt och noggrant sätt. Som person är du serviceinriktad, tycker om att arbeta med människor, har hög social kompetens och ett positivt förhållningssätt. Förmågan att lyssna, vara flexibel och kommunicera på ett korrekt och sakligt sätt, är viktiga egenskaper för att kunna ge våra kunder bästa möjliga service.  

Du har mycket goda kunskaper i svenska språket och kan uttrycka dig så väl i tal som skrift. Du har även goda kunskaper i engelska språket i både tal och skrift. 

BLI EN DEL AV TEAM VARBERGS BOSTAD!
Vi kan erbjuda ett utvecklande arbete, i en attraktiv och prisbelönt kommun. Kommunens vision är att utvecklas till ”Västkustens kreativa mittpunkt” – en vision som vi delar. I det arbetet har Varbergs Bostad en mycket viktig roll – att verka för en hållbar samhällsutveckling genom att tillföra nya hyresrätter till en växande kommun. Det vi gör tillsammans lämnar avtryck i stadens historia. Med oss får du vara med om en både spännande och rolig resa. En laginsats som gör verklig skillnad. 

Hos oss är det viktigt att både hyresgäster och anställda trivs och är nöjda. På Varbergs Bostad arbetar vi i en företagskultur som uppmuntrar initiativförmåga och där delaktighet är en självklarhet. För att kunna prestera måste var och en ha rätta förutsättningar. Som en i laget erbjuder vi dig en rad förmåner, som t.ex. friskvård och kompetensutveckling. Du ska ha möjlighet att utvecklas, som person, i jobbet och i organisationen i stort.

Detta utmärker vårt lag – Team Varbergs Bostad – som nu behöver förstärkas ytterligare.

Är du personen vi söker? Välkommen att skicka din ansökan via e-post till marknad@varbergsbostad.se i form av CV och personligt brev snarast, dock senast 18 september. Urval och intervjuer sker löpande.

Eventuella frågor besvaras av Syle Bogiqi, tel. 0340 – 69 75 51.

Facklig företrädare är Henrik Bertilsson, Vision, tel. 0340 - 69 75 07.

Start