Upphandlare - VarbergBostad
Mejla oss:
info@varbergsbostad.se
Frågor & svar:
Vanliga frågor till Varbergs Bostad »
Skicka brev till oss:
Varbergs Bostad, Box 83
432 22 Varberg

Mina sidor:
Felanmälan »

Besök oss:
Besöksadresser och öppettider »

Ring oss: 0340 - 69 75 00

Facebook:
Varbergs Bostad på facebook » 

Vi vill bli ännu bättre:
Tyck till om Varbergs Bostad »
  Nyhetsbrev:
Prenumerera på nyheter

Sök här:

Logga in

För att göra intresseanmälningar, felanmälan eller komma åt Mina sidor måste du vara inloggad.

Registrera dig
Glömt lösenord

Tyvärr gick det inte att logga in, vänligen kontrollera att du har angivit rätt användarnamn och lösenord.
Stäng meny

Vi söker en upphandlare till vår Fastighetsutvecklingsavdelning som arbetar med projekt, upphandling och energi.

Varbergs Bostads AB är Varbergs kommuns största hyresvärd med 5 300 lägenheter. Som en aktiv samhällsaktör är vi mitt uppe i en spännande resa och planerar att de kommande åren bygga ca 1 300 nya hyresrätter i Varberg. Vår värdegrund – Mod, Ansvar och Delaktighet – är en ledstjärna för att vi tillsammans ska klara de utmaningar vi står inför.

Vårt uppdrag är att bostadsförsörja Varberg och eftersom kommunen växer kraftigt, är vårt jobb extra viktigt. Vi är ute på en utmanande och spännande resa som genomsyras av ett engagerat miljötänk för ett hållbart samhälle. Vår företagskultur uppmuntrar kreativitet, initiativförmåga och ser delaktighet som en självklarhet. Vi jobbar som ett team – Team Varbergs Bostad.

Vi söker en upphandlare till vår Fastighetsutvecklingsavdelning som arbetar med projekt, upphandling och energi. Upphandlingar av entreprenader för om- och tillbyggnad, renovering, underhåll och nyproduktion likaväl som ramavtal för reklambyrå, arkitekter, hantverkstjänster mm. förekommer. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Du kommer att arbeta med olika typer av upphandlingar inom ramen för LOU med såväl interna som externa kontakter. Du kommer att ansvara för att nå uppsatta mål med upphandlingarna i samarbete med vår andra upphandlare, närmaste chef och avtalsförvaltare på andra avdelningar. Du förväntas självständigt leda arbetet med aktuella upphandlingar och vara aktiv i planerings- och implementeringsprocessen. Hos oss finns möjligheter att utvecklas och tillfälle att arbeta med både stora och små upphandlingar i alla skeden. Att vara upphandlare hos Varbergs Bostad betyder att bidra till en god utveckling av vår verksamhet genom att processen för upphandling fungerar och utvecklas. Detta sker bland annat genom att utveckla och implementera rutiner, strukturerade dokument och arbete i det digitala upphandlingsverktyget Visma Tendsign.

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomi eller juridik, kvalificerad yrkesutbildning inom inköp eller motsvarande erfarenhet som kan bedömas likvärdig. Det är meriterande om du har några års erfarenhet av att ha arbetat som inköpare eller upphandlare inom offentlig sektor.

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i ett företag som är bland de främsta i branschen och som är i en expansiv fas. Din personliga insats får stor betydelse för bolagets utveckling och förmåga att lösa uppdraget - att bostadsförsörja Varberg.

Är du den person vi söker? Välkommen att skicka din ansökan via e-post till upphandlare@varbergsbostad.se i form av cv och personligt brev snarast, dock senast den 29 maj 2020.

Eventuella frågor besvaras av Catharina Jonsson, tel 0340 - 697514.

Facklig företrädare är Henrik Bertilsson, Vision, tel 0340 - 69 75 07.

För mer information om Varbergs Bostad, se vår hemsida www.varbergsbostad.se

Start