Miljöcertifikat - VarbergBostad
Mejla oss:
info@varbergsbostad.se
Frågor & svar:
Vanliga frågor till Varbergs Bostad »
Skicka brev till oss:
Varbergs Bostad, Box 83
432 22 Varberg

Mina sidor:
Felanmälan »

Besök oss:
Besöksadresser och öppettider »

Ring oss: 0340 - 69 75 00

Facebook:
Varbergs Bostad på facebook » 

Vi vill bli ännu bättre:
Tyck till om Varbergs Bostad »
  Nyhetsbrev:
Prenumerera på nyheter

Sök här:

Logga in

För att göra intresseanmälningar, felanmälan eller komma åt Mina sidor måste du vara inloggad.

Registrera dig
Glömt lösenord

Stäng meny

Konsekvent miljösatsning ger resultat

Grunden till Varbergs Bostads miljöarbete är en målinriktad ambition att värna om miljön genom användning av förnyelsebara resurser i så slutna kretslopp som möjligt.

Miljöcertifikat
Hållbarhetsfrågor har länge stått i centrum för vårt arbete och sommaren 1999 blev Varbergs Bostad det andra bostadsbolaget i Sverige som miljöcertifierade sig enligt standarden ISO 14001. Vi har under åren varit flitigt engagerade i miljöfrågor och satsningarna har gett mycket goda resultat.

EMC
Under 2007 var Varbergs Bostad med och stiftade Energi- och miljöcentrum (EMC) i Varberg. EMC är en ideell ekonomisk förening som innebär ett unikt samarbete mellan det lokala näringslivet och Campus Varberg. Föreningen arbetar för en framtida hållbar miljöutveckling genom att minimera klimatpåverkan från energiproduktion och energianvändning. EMC vill ta ansvar i klimatfrågan, men också nyttja alla de möjligheter som finns i en kanske tuff men nödvändig omställning.

Är du intresserad av att veta mer om vårt arbete för hållbarhet? Läs gärna vår hållbarhetsredovisning Med människan och miljön i fokus!

Start