Segla med Galten

Seglatserna med Galten har blivit ett efterlängtat inslag i de sommarevenemang som Varbergs Bostad erbjuder sina hyresgäster. Tidigare års seglatser har blivit en riktig succé och besättningen ombord trivdes som fisken i vattnet.

Därför kommer vi även i år att erbjuda våra hyresgäster möjlighet att komma ut på en tur med Galten. Två härliga seglatser med tio platser på vardera tur. Seglatsen avslutas givetvis med en sedvanlig kräftskiva när vi kommit i land.

Seglatserna kommer att äga rum den 9 och 16 juli. Datumen kan dock komma att ändras beroende på väderlek. Erfarna seglare finns med och tar väl hand om den extra besättningen.

Anmälan

Anmäl dig till "Varbergs Bostads segling med Galtabäcksskeppet" den 16 juli genom att fylla i forumläret nedan. Anmälan öppnar den 9 juli. Antal platser är begränsat och först till kvarn gäller.

Observera att du behöver vara hyresgäst hos Varbergs Bostad för att delta (max två personer per hushåll). Separat anmälan görs för varje deltagare och ett tillfälle per kontraktsinnehavare gäller.

Vid eventuella avbokningar öppnas anmälningsformuläret nedan igen.

Fotografering på eventet

Dagen kommer att dokumenteras med foto och video i informations- och marknadsföringssyfte. Om du ej önskar vara med på foto eller video, ber vi dig att meddela Varbergs Bostad eller fotograf.

info

Information

Datum för eventet: 16 juli 2024
Tid för eventet: Från 15.00 till 18.00
Plats för eventet: Varbergs hamn

Publicerad den: | Senast ändrad:

info

Information

Datum för eventet: 16 juli 2024
Tid för eventet: Från 15.00 till 18.00
Plats för eventet: Varbergs hamn