Laddstolpar och bilpool

Som ett led i vårt hållbarhetsarbete vill vi bidra till en minskad miljöpåverkan genom att stimulera till användning av mer miljövänliga fordonsalternativ. Därför erbjuder vi dig som hyresgäst en mer hållbar vardag genom laddplatser och bilpooler i våra bostadsområden.

Laddplatser i våra bostadsområden

Idag finns totalt 28 laddplatser utplacerade i våra bostadsområden. Som hyresgäst hos oss har du möjlighet att ladda din bil till ett förmånligare pris.

Eventuella frågor om laddkort besvaras av laddoperatören Eways på tel. 010-121 94 01 eller helpdesk@eways.se.

För att beställa ditt laddkort, besök Eways Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och följ instruktionerna där.

Bilpool för dig som är hyresgäst

Som hyresgäst har du även möjlighet att hyra en elbil till ett förmånligt pris i vår bilpool. Bilpoolen drivs i ett samarbete mellan Rulla, Bildepån och Varbergs Bostad.

I appen Rulla kan du läsa mer om hur du enkelt bokar en bil. Du kan även kontakta Rulla på tel. 0340–400 75 eller rulla@bildepot.se. För mer information besök www.rulla.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Bilarna finns idag utplacerade på Västra Sörse och Brunnsberg.

Beställ kortet och ladda bilen

Som hyresgäst hos oss kan du ladda din elbil på någon av de 28 laddplatser som finns i våra bostadsområden. Behöver du ett laddkort?

Har du testat vår elbilspool?

Varbergs Bostad erbjuder våra hyresgäster att hyra en miljövänlig elbil till ett hållbart och förmånligt pris. Delad körglädje är dubbel körglädje i vår elbilspool.