Covid-19 - VarbergBostad
Mejla oss:
info@varbergsbostad.se
Frågor & svar:
Vanliga frågor till Varbergs Bostad »
Skicka brev till oss:
Varbergs Bostad, Box 83
432 22 Varberg

Mina sidor:
Felanmälan »

Besök oss:
Besöksadresser och öppettider »

Ring oss: 0340 - 69 75 00

Facebook:
Varbergs Bostad på facebook » 

Vi vill bli ännu bättre:
Tyck till om Varbergs Bostad »
  Nyhetsbrev:
Prenumerera på nyheter

Sök här:

Logga in

För att göra intresseanmälningar, felanmälan eller komma åt Mina sidor måste du vara inloggad.

Registrera dig
Glömt lösenord

Stäng meny

Information om rådande situation med Covid-19

Våra hyresgästers och medarbetares säkerhet är viktig för oss. För att minska smittspridning av Covid-19 följer vi Folkhälsomyndighetens och Region Hallands råd och rekommendationer. Vår prioritet är att den dagliga servicen kring ditt boende ska fungera, men vi behöver alla hjälpas åt att minska spridningen genom att ta ett gemensamt ansvar och i nuläget minimera de fysiska kontakterna.

KONTAKTA OSS DIGITALT
De flesta ärenden kan vi hjälpa dig med via e-mail eller telefon. Vi ber dig som har ett ärende att i första hand kontakta oss via telefon eller e-post.

OM DU UPPVISAR SYMPTOM – STANNA HEMMA!
Vi uppskattar alla möten med våra hyresgäster, men avråder i nuläget från samtliga besök på vårt kontor. Vi ber dig som uppvisar symptom på hosta, feber, snuva eller ont i halsen att stanna hemma tills du är symptomfri och inkubationstiden passerat.

FELANMÄLAN
Akuta fel i din lägenhet (t.ex. vattenskador, elfel eller trasig kyl/frys) anmäler du som vanligt genom att ringa oss på tel. 0340-69 75 00. Övrig felanmälan kan du enklast göra på Mina sidor på www.varbergsbostad.se/felanmalan.

OM DU HAR BOKAT TID MED OSS – STÄLL IN!
Vi ber dig som uppvisar symptom på hosta, feber, snuva eller ont i halsen att ställa in bokade möten med oss och våra leverantörer och endast göra felanmälningar som är akuta (vattenskador, elfel eller trasig kyl/frys).

VID BESÖK HOS VÅRA HYRESGÄSTER
För allas säkerhet, kommer vi inte längre att skaka hand när vi kommer hem till dig. Du kan även komma att få frågan om alla i lägenheten är friska. Om så inte är fallet och ditt ärende inte är akut, kan besöket komma att avbrytas. Inga personliga besök gällande ärenden som kan genomföras via telefon eller digitalt kommer att bokas.

VI STANNAR HEMMA OM VI ÄR SJUKA!
Vi fortsätter att arbeta som vanligt i dagsläget, men vi är extra noga med att stanna hemma om vi uppvisar symptom på Covid-19 som hosta, feber, snuva eller ont i halsen.

TRAPPSTÄDNING
Våra lokalvårdare är extra noga med att torka av handtag, knappar och andra ytor som vidrörs ofta. 

NYTTIG INFORMATION PÅ VÅR HEMSIDA
På WWW.VARBERGSBOSTAD.SE/VANLIGAFRAGOR kan du hitta svar på de vanligaste frågorna som rör ditt boende. På www.varbergsbostad.se/fixasjalv kan också ta del av tips och råd om hur du själv kan fixa de enklaste sakerna som dyker upp i hemmet.

FÖLJ UTVECKLINGEN AV COVID-19
På www.folkhalsomyndigheten.sewww.varberg.se och www.regionhalland.se kan du hålla dig uppdaterad om utvecklingen av situationen, få råd om hur du ska agera i vardagen och ta del av mycket annan information. På den här sidan samlar vi all information som berör dig som hyresgäst. 

2020-03-19
Med anledning av coronaviruset åtgärdas endast akuta fel tillsvidare

2020-03-16
Viktig information gällande rådande situation med coronaviruset

Start