Häng med på Diggiloo! - VarbergBostad
Mejla oss:
info@varbergsbostad.se
Frågor & svar:
Vanliga frågor till Varbergs Bostad »
Skicka brev till oss:
Varbergs Bostad, Box 83
432 22 Varberg

Mina sidor:
Felanmälan »

Besök oss:
Besöksadresser och öppettider »

Ring oss: 0340 - 69 75 00

Facebook:
Varbergs Bostad på facebook » 

Vi vill bli ännu bättre:
Tyck till om Varbergs Bostad »
  Nyhetsbrev:
Prenumerera på nyheter

Sök här:

Logga in

För att göra intresseanmälningar, felanmälan eller komma åt Mina sidor måste du vara inloggad.

Registrera dig
Glömt lösenord

Stäng meny

Häng med på Diggiloo!

Sommaren är räddad! Äntligen kommer populära Diggiloo tillbaka till Varberg. Varbergs Bostad   75 år i år  – firar detta med 200 biljetter till våra hyresgäster till sommarens höjdpunkt, den 9 juli. 2022 års upplaga av Diggiloo är som vanligt laddad med schlagerstjärnor som John Lundvik, Liamoo, Robin Bengtsson, Theoz och Mariette. Dessutom medverkar Sanne Salomonsen, Jessica Andersson, Måns Möller och Lena Philpsson på Diggiloo-turnén. Konserten lovar att bli något alldeles extra, med våra populära artister som bara längtat efter att få ge allt på scen inför publik igen.

Varbergs Bostads 200 biljetter ger ”sittplats i det gröna” på Södra Fästnings-hörnan, där det finns gott om plats för en picknick i gröngräset före eller under showen. Här får två barn till och med 14 år följa med på varje vuxenbiljett helt gratis.

Biljettförsäljning
Biljetterna kan köpas från och med den 22 juni kl. 10.00 på Håstens Torg 7, för 200 kr per biljett (ordinarie pris 495 kr). Max två biljetter per kontraktsinnehavare.

Fotografering på eventet
Eventet kommer att dokumenteras med foto och video i marknadsföringssyfte. Om du ej önskar vara med på foto eller video, ber vi dig att meddela Varbergs Bostad eller fotograf.

Start