"Hundraåringen" för våra Trygghetsboende - VarbergBostad
Mejla oss:
info@varbergsbostad.se
Frågor & svar:
Vanliga frågor till Varbergs Bostad »
Skicka brev till oss:
Varbergs Bostad, Box 83
432 22 Varberg

Mina sidor:
Felanmälan »

Besök oss:
Besöksadresser och öppettider »

Ring oss: 0340 - 69 75 00

Facebook:
Varbergs Bostad på facebook » 

Vi vill bli ännu bättre:
Tyck till om Varbergs Bostad »
  Nyhetsbrev:
Prenumerera på nyheter

Sök här:

Logga in

För att göra intresseanmälningar, felanmälan eller komma åt Mina sidor måste du vara inloggad.

Registrera dig
Glömt lösenord

Stäng meny

"Hundraåringen" för dig som är 70 plus

Datum: Söndag den 3 juli
Tid: Pjäsen börjar kl. 16:00
Plats: Tjolöholms slott
Avfärd: Buss hämtar på Södertull (Lassarettsgatan 5) kl. 13:30, Träslövsvägen (parkeringen) kl.13:40 och Håstens Torg (parkeringen på baksidan) kl.13:55.
Hemfärd: Buss avgår från Tjolöholm kl. 17:45
Övrigt: I biljetten ingår bussresa och fika.

Varbergs Bostad fyller 75 i år. Det firar vi på olika sätt med hyresgästerna. Nu riktar vi oss speciellt till våra hyresgäster som är 70 plus. Häng med till vackra Tjolöholm den 3 juli och upplev den hisnande pjäsen om ”Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann”!

”Hundraåringen…” slog först ner som en bomb i form av en bok, som sålde i jätteupplagor. Sen blev det film av boken. Filmen gjorde megasuccé, med Robert Gustafsson i huvudrollen och belönades med Guldbaggens publikpris. Nu är det dags för nästa succé, en teaterpjäs med rolige och duktige Claes Malmberg, som spelar alla roller. Pjäsen åker på turné i Sverige i sommar, bland annat till Tjolöholm. Föreställningen äger rum i det pampiga Magasinet, intill Tjolöholms vackra slott.

Biljettförsäljning
Biljettförsäljningen öppnar onsdagen den 22 juni kl. 10.00 på vårt besökskontor på Håstens Torg 7. Biljetten kostar 100 kronor/styck och kan endast köpas av kontraktsinnehavare. I biljettpriset ingår även bussresa och fika. (Ordinarie pris för teaterbiljetten är 495 kronor + serviceavgift).

Fotografering på eventet
Eventet kommer att dokumenteras med foto och video i marknadsföringssyfte. Om du ej önskar vara med på foto eller video, ber vi dig att meddela Varbergs Bostad eller fotograf.

Start