Rix FM Festival i sommar! - VarbergBostad
Mejla oss:
info@varbergsbostad.se
Frågor & svar:
Vanliga frågor till Varbergs Bostad »
Skicka brev till oss:
Varbergs Bostad, Box 83
432 22 Varberg

Mina sidor:
Felanmälan »

Besök oss:
Besöksadresser och öppettider »

Ring oss: 0340 - 69 75 00

Facebook:
Varbergs Bostad på facebook » 

Vi vill bli ännu bättre:
Tyck till om Varbergs Bostad »
  Nyhetsbrev:
Prenumerera på nyheter

Sök här:

Logga in

För att göra intresseanmälningar, felanmälan eller komma åt Mina sidor måste du vara inloggad.

Registrera dig
Glömt lösenord

Stäng meny

Rix FM Festival i sommar!

Först fick vi fantastiska Apple Bay Day. Diggiloo och tre andra konserter följer upp. I augusti rundar sommaren av med ännu en folkfest, Rix FM Festival, med några av våra mest populära artister, som uppträder gratis på Varbergs torg.

Som vanligt vid alla större evenemang finns Varbergs Bostad på plats med egna aktiviteter och erbjudanden för såväl små som stora. Naturligtvis också den 21 augusti, som samarbetspartner till Varbergs kommun, som är lokal arrangör till Rix FM Festival.

Senast Rix FM Festival besökte Varberg var 2018 innan pandemin omöjliggjorde flera festivalturnéer. Då samlades 8000 på torget och minst lika många kommer säkert nu, efter det ofrivilliga uppehållet.

Själva konserten med alla artisterna rullar i gång klockan 19 och pågår två timmar, men på torget kommer aktiviteter att äga rum från mitt på dagen och framåt kvällen. Hela dagen lovar bli en riktig folkfest, som får stort utrymme i radion hos de populära programledarna Roger Nordin och Laila Bagge, som hälsar till Varberg i ett pressmeddelande:

– Det var tre år sen sist, men äntligen får vi komma ut i landet och träffa alla fantastiska lyssnare igen. Vi är så peppade och vi ses i sommar!

Start