Se Zlatan tillsammans med oss! - VarbergBostad
Mejla oss:
info@varbergsbostad.se
Frågor & svar:
Vanliga frågor till Varbergs Bostad »
Skicka brev till oss:
Varbergs Bostad, Box 83
432 22 Varberg

Mina sidor:
Felanmälan »

Besök oss:
Besöksadresser och öppettider »

Ring oss: 0340 - 69 75 00

Facebook:
Varbergs Bostad på facebook » 

Vi vill bli ännu bättre:
Tyck till om Varbergs Bostad »
  Nyhetsbrev:
Prenumerera på nyheter

Sök här:

Logga in

För att göra intresseanmälningar, felanmälan eller komma åt Mina sidor måste du vara inloggad.

Registrera dig
Glömt lösenord

Stäng meny

Se Zlatan tillsammans med Varbergs Bostad!

Vi kickar igång firandet med en riktig höjdare. Nämligen med Zlatan! Den 19 januari bjuder Varbergs Bostad in 240 hyresgäster till en biokväll med ett starkt rabatterat pris. För en symbolisk summa på 50 kronor per biljett (max fyra biljetter per hushåll, betalning endast med Swish) får man uppleva denna fantastiska sannsaga om en ung kille, en unik fotbollstalang, som ger sig in på den stentuffa vägen mot erkännande och berömmelse.

Biljettförsäljningen startar den 12 januari kl. 08.30 på vårt kontor på Håstens Torg 7. Biljetterna kan endast köpas av kontraktsinnehavare mot uppvisande av legitimation.

Enligt Folkhälsomyndighetens nya rekommendationer måste alla i sällskapet som är 18 år eller äldre, uppvisa ett giltigt vaccinationsbevis tillsammans med ID-handling vid besök på bio. Glöm inte att kontrollera giltighetstiden på ditt vaccinationsbevis. För mer information besök www.folkhalsomyndigheten.se.

OBS!

Visningen av Zlatan-filmen inställd!

På grund av den ökade smittspridningen av Covid-19 i vårt samhälle, så har Varbergs Bostad tyvärr beslutat att ställa in den planerade visningen av Zlatan-filmen den 19 januari. Folkhälsomyndigheten gör bedömningen att event som sammanför ett stort antal människor inomhus kan ligga till grund för ökad smittspridning av Covid-19 och bör undvikas. Vi tar därför vårt ansvar och följer myndighetens rekommendationer.

En ny biokväll för våra hyresgäster är under planering och vi återkommer med mer information när det blir dags.

Låt oss hjälpas åt att ta ansvar för att minska smittspridningen i samhället!

Start