Vårt nybygge på Sörse är ett av Sveriges bästa!

Varbergs Bostads nybygge på Västra Sörse är nominerat till ett av fastighetsbranschens finaste priser – Kundkristallen. Det innebär att projektet kan utses till den bästa nyproduktionen i hela landet under 2019.

Priset Kundkristallen delas ut av kundundersökningsföretaget AktivBo. Vinnare utses för både bostäder och lokaler i olika kategorier. Urvalet baseras på hyresgästundersökningar och benchmarkjämförelser för drygt 300 bostads- och fastighetsföretag.

Varbergs Bostad har varit nominerade till Kundkristallen två gånger tidigare. 2015 i kategorin ”Bästa serviceindex” och tre år tidigare fick bolaget en utmärkelse för högsta förvaltningskvaliteten inom kategorin ”Kontorslokaler”.

Den här gången är det alltså Varbergs Bostads största nybyggnadsprojekt i modern tid som uppmärksammas på riksplanet. Då med fokus på nybyggnationerna på Västra Sörse, som också är en del av bolagets satsning på att utveckla hela Sörse till en ny attraktiv stadsdel. Varbergs Bostad är ett av tre bolag som är nominerade till Kundkristallen i kategorin ”Bästa nyproduktion”.

-Vi är både glada och stolta över den här nomineringen. Vår stora nyproduktion på Sörse betyder väldigt mycket både för oss som företag och för hela Varberg. Att nomineringen bygger på vad hyresgästerna tycker om vårt arbete känns givetvis extra betydelsefullt. Det stimulerar oss till att hela tiden söka nya vägar för att kunna göra en ännu större insats i utvecklingen av framtidens Varberg, säger Varbergs Bostads VD Ulf Hofstedt.

Publicerad: | Senast ändrad:

Fler nyheter