pristagare

Västra Sörse är bäst i Sverige!

Varbergs Bostads nybygge på Västra Sörse är den bästa nyproduktionen med flest – närmare bestämt 96 procent – nöjda hyresgäster i hela landet under 2019. Som ett bevis på detta fick företrädare för Varbergs egna bostadsbolag ta emot ett av fastighetsbranschens finaste priser – Kundkristallen – under en stor prisceremoni i Stockholm på torsdagskvällen.

Kundkristallen delas ut av kundundersökningsföretaget AktivBo. Urvalet baseras på hyresgästundersökningar och benchmarkjämförelser för drygt 300 bostads- och fastighetsföretag.

Nyproduktionen på Västra Sörse är en del av Varbergs Bostads största nybygge i modern tid och bolagets satsning på att utveckla hela Sörse till en ny attraktiv stadsdel. En unik blandning av äldre och ny bebyggelse med fokus på bra boende, där miljön och arbetet för en hållbar samhällsutveckling går som en grön tråd genom hela projektet.

– Vi är så otroligt glada och stolta över den här utmärkelsen. För oss och hela Varberg är Västra Sörse oerhört betydelsefullt och så mycket mer än ett stort bostadsprojekt – det är en avgörande bostadssatsning för en fortsatt växande och välmående kommun, säger Varbergs Bostads VD Ulf Hofstedt.

– På Västra Sörse gör vi en medveten satsning på arkitektur för att stärka Varbergs södra entré, men det handlar också om att skapa naturliga mötesplatser för hyresgäster som ska bidra till gemenskap även utanför boendet.

- Att nomineringen bygger på hyresgästernas omdömen om sina nya hem och Team Varbergs Bostads totala insats känns givetvis extra bra. Det stimulerar oss till att fortsätta göra en betydelsefull insats i utvecklingen av framtidens Varberg, säger Ulf Hofstedt

Publicerad: | Senast ändrad:

Fler nyheter