Härlig stämning på seniormässan!

Årets seniormässa lockade rekordmånga besökare och vid Varbergs Bostads monter blev det rena familjestämningen. Gamla, nya och blivande hyresgäster vimlade tillsammans med personal från uthyrningen.

- Fantastiskt trevligt och positivt, sammanfattade Varbergs Bostads Christian Westerling.

Besökarna på seniormässan, som riktade sig till 55-plussare, hade en riktig heldag med massor av aktiviteter att ta del av. En lång rad företag informerade om lämpliga hjälpmedel vid stigande ålder, om hälsa, motion och diverse produkter för ett långt och hälsosamt liv.

Fast det var stark konkurrens om uppmärksamheten från den populäre Andreas Weise, var det fullt med folk i Varbergs Bostads monter.

- Så roligt att träffa våra hyresgäster, som dessutom hade så mycket gott att säga om oss och bland annat gratulerade till utmärkelsen Kundkristallen, säger Christian Westerling.

Många av besökarna i montern berättade att de funderade på att flytta från villan till en lägenhet och ville veta vad Varbergs Bostad kunder erbjuda. Intresset för Västra Sörse-projektet var stort, men också för senior- och trygghetsboende.

- Det var en glad, härligt familjär stämning i vår monter och ännu en riktigt lyckad seniormässa!

Publicerad: | Senast ändrad:

Fler nyheter