Spännande träning med WIC

En helt ”vanlig” tisdagsförmiddag i mars var inte alls särskilt vanlig för Ankarskolan klass 5. De var nämligen de glada vinnarna i vår utlottning av en träning med stjärnorna från WIC!

 Klassen fick byta om i A-lagets ”specialinredda” omklädningsrum. Därefter var det dags för innebandyspel. Och vilket spel som bjöds! Det syntes att det var flera i klassen som spelade mycket innebandy även på sin fritid.

- Barnen tyckte det var väldigt spännande. Det bästa var nog teknikbanan och att spela två matcher. Att få WIC-stjärnornas autografer var också toppen, sade Maria Hildebrand, lärare för de duktiga femmorna.

Och stjärnorna var A-lagsspelarna Robin Westergren och Ida Örnqvist, som fick skriva många autografer.

Efter träningen delades väskor och vattenflaskor ut till hela klassen. Dessutom fick klassen två matchtröjor, som man genast bestämde skulle hänga i klassrummet så att alla fick ta del av dem.

Det var helt klart en riktigt rolig förmiddag som uppskattades av alla.

- Det var jätteroligt och härligt att alla i klassen var så laddade och engagerade. Att alla ungdomarna är nöjda är viktigast för oss, men vi är också glada för samarbetet med Varbergs Bostad, sade Frida Mejstedt, kommunikationsansvarig på Warberg IC.

Träningen arrangerades som ett led i det samarbete som Varbergs Bostad har med WIC. Syftet är att erbjuda barn och ungdomar i Varbergs kommun möjlighet till en aktiv fritid.

Publicerad: | Senast ändrad:

Fler nyheter