Första titten på nya lägenheten

- Lägenheten var jättefin och det var så roligt att möta den trevliga personalen hos Varbergs Bostad. Vi fick svar på alla frågor!

Lennart Johansson och sambon Kerstin Eriksson var mycket nöjda efter visningen av lägenheterna i etapp tre på Västra Sörse.

Den 1 juni är det dags för inflyttning i ytterligare 49 lägenheter i Varbergs Bostads största byggprojekt i modern tid. Visningen den 6 maj blev en rolig och spännande dag för alla våra nya hyresgäster, som nu på riktigt kunde mäta och planera för möbler och annan inredning.

På grund av coronasituationen hade varje hushåll fått sin tid för lägenhetsvisningen.

- Det gick så bra och vi är verkligen nöjda med lägenheten, en trea på 76 kvm. Vi har faktiskt utsikt över ett av växthusen, som vi ju ska försöka få odla i när det blir dags, säger Kerstin, som liksom sambon Lennart är glad pensionär.

- Ja, det är så skönt att vara pensionär så man kan göra som man vill. Vi har bott i Linköping i 36 år, men nu har vi bestämt oss att flytta hit för att komma närmare barn och barnbarn, som bor i Göteborg och här i Halland.

Kerstin och Lennart har varit i Varberg flera gånger och kan staden och omgivningarna väl.

- Vi ville bo nära havet och det gör vi verkligen här på Västra Sörse och staden är så trevlig också. Bra cykelvägar finns det dessutom runt omkring.

För att kunna gå på visningen hyrde paret en av stugorna i Apelviken, något som de gjort förr och tycker mycket om.

- Men nu ska vi hem och packa. Vi kan knappt vänta på att få flytta in!

Inflyttning i de 49 lägenheterna blir den tredje i raden av sammanlagt sju etapper på Västra Sörse. Av totalt 260 lägenheter har 75 redan fått nya hyresgäster och ytterligare 105 hyresgäster väntar tålmodigt på att deras hem ska färdigställas. I dagsläget pågår uthyrning av den näst sista etappen. I oktober släpper vi de sista 44 lägenheterna för intresseanmälan. Läs mer om Västra Sörse på www.västrasörse.se Länk till annan webbplats..

Publicerad: | Senast ändrad:

Fler nyheter