Familjen Götesson

Ännu en lyckad inflyttning på Västra Sörse!

Den 29:e och 30:e oktober var det dags för hyresgästerna i den femte etappen på Västra Sörse att flytta in.

Bland hyresgästerna till de 29 lägenheterna fanns Marie, Anders och Amelie Götesson:

- Vi kände väl till staden och läget på Västra Sörse är perfekt, säger Marie.

Familjen Götesson kommer från Hässleholm. När det blev dags för Ameilie, 16, att söka till gymnasiet, tog hon själv upp Varberg som ett tänkbart alternativ. Och nu går hon på PS-gymnasiet.

- Eftersom jag ursprungligen är från Varberg och vi har tillbringat mycket tid hos mina föräldrar och andra släktingar, var det ett lätt beslut att flytta hit, säger Marie.

- När vi fick erbjudande om en trea på fjärde våningen tvekade vi inte. Amelie har cykelavstånd till skolan och jag till jobbet på Furubergsskolan. Anders jobbar i Kungsbacka och dit tar han nu bilen, men här finns ju möjlighet att åka både buss och tåg så småningom.

På plats i lägenheten kan Marie knappt finna ord för att beskriva hur fräscht och fint allting är och speciellt känslan inför den inglasade balkongen.

- Ja, det är väldigt, väldigt härligt. Allt ljus från olika håll i det fantastiska uterummet i hörnet! Här kommer vi att tillbringa mycket tid.

Samtliga 260 lägenheter på Västra Sörse är uthyrda och till sommaren 2021 flyttar de sista hyresgästerna in i sina nya lägenheter!

Publicerad: | Senast ändrad:

Fler nyheter