Bästa grannarna 2021 heter Anna och Malin!

Lagom till Alla hjärtans dag utsåg traditionsenligt Varbergs Bostads jury ”Bästa grannen” för året. Vid en kylig men hjärtlig och coronasäker ceremoni hyllades Anna och Malin Bolinder – ”Bästa grannarna 2021”.

Än en gång står det klart att Varbergs Bostad har riktigt fina hyresgäster, så konkurrensen om titeln ”Bäst grannen” är alltid hård. Men motiveringen som Carina Appelkvist formulerade var helt klart avgörande. Så här skrev Carina:

"Jag vill nominera mina fantastiska grannar, Anna och Malin Bolinder, till Bästa Grannen. De är alltid glada och hjälpsamma om man ber om hjälp med något, annars frågar de alltid om vi behöver handla eller något annat. De bakar bröd och kakor, som vi är så tacksamma för och vi får blommor och presenter när vi fyller år. De är inte heller arga när vår lilla mops vill mörda deras stora kamphund, Vi älskar dom!"

FINA ORD
Anna och Malin Bolinder, ”Bästa grannarna 2021” uppskattar väldigt mycket Carinas fina ord och utmärkelsen:
- Fast egentligen försöker vi bara vara medmänniskor. Vi ställer naturligtvis upp när någon behöver lite hjälp eller uppmuntran.

Carinas man Christer stämmer in i hyllningskören. Speciellt uppskattar han bullarna, som grannarna brukar bjuda på.
- Självklart bjuder vi på bullar när vi har bakat. Mest är det Malin som bakar, men jag rycker in ibland. Roligt att det uppskattas, säger Anna.

LINA VAR FÖRST
Så grannsämjan är mycket god i trapphuset på Granvägen, trots att Carinas och Christers mops, Lina, har svårt för Annas och Malins Amstaff Dezzie.
- Hon tycker att hon var först och att det är hennes domäner, skrattar Anna. Dezzie tar det bra tycker vi.

GLADA ATT BO HÄR
Även om det var en mycket kylig ceremoni på Granvägen, var stämningen på topp. Och alla fyra grannarna var dessutom rörande eniga om att de är glada att bo just här. För som Carina uttryckte det:
- Det bor bara trevliga människor i vårt trapphus, även om vi tycker att Anna och Malin är allra bäst!

Publicerad: | Senast ändrad:

Fler nyheter