Nu har alla flyttat in på Västra Sörse!

Förra veckan var det stor inflyttning för hyresgästerna i det sist färdiga huset på Västra Sörse. I en av de 44 lägenheterna flyttade Philippa Nordvedt in:
- Här är jättefint, så det känns verkligen bra!

De 44 ettorna och tvåorna i det trettonde huset i Varbergs nya bostadsområde fylldes upp under veckan med glada och förväntansfulla hyresgäster. I och med denna hektiska inflyttningsvecka har alla de 260 lägenheterna på Västra Sörse fått sina innehavare.

Philippa, som hade flytthjälp av pojkvännen Nikki Muscat, var mycket nöjd med att ha hittat en rymligare bostad än den etta som hon bott i några år:
- Ja, det här är ju något helt annat. Ljust och fint och allt vad man behöver.

Och vilken utsikt! Det kanske till och med är det bästa med hela lägenheten. Vi ser ju havet och fästningen från balkongen, trots att vi bara är på andra våningen!

VILL BO I VARBERG
Att byta till en större lägenhet hade blivit allt mer aktuellt för Philippa. Ettan började bli alltför trång. Och även om hon arbetar i Kungsbacka hade hon inga tankar på att flytta från stan för att komma närmare jobbet.
- Nej, jag är född och uppvuxen i Varberg och det är här jag vill bo. Så när det blev möjligt att få en lägenhet här på Västra Sörse var det inte mycket att fundera på.

TYCKER OM LÄGET
- Jag känner ju väl till den här delen av stan. Det gör man ju om man bott länge i Varberg. Och jag tycker om läget. Dessutom bor min pappa alldeles i närheten. Det är ju också trevligt, så att man kan träffas lite oftare.

Att pendla till jobbet ser hon inte som något problem:
- Det är ju bara att cykla till stationen och ta tåget. Sen är jag väldigt snart i Kungsbacka och mitt jobb på Kungsmässan. Hur bra som helst!

Så Varbergsdottern Philippa känner sig verkligen hemma, i dubbel bemärkelse!

Publicerad: | Senast ändrad:

Fler nyheter