”Otroligt fint på Åkaren” tycker William och Kristina!

Många glada och förväntansfulla skratt hördes under visningen av de nya lägenheterna i Kvarteret Åkaren för några dagar sedan.

- Riktigt kul att se lägenheten inifrån på riktigt. Otroligt fint, sade William Fransson, som kollade sin 2:a tillsammans med sambon Kristina Hansson.

William och Kristina slog till direkt när de hörde talas om Varbergs Bostads projekt Kvarteret Åkaren, där innandömet rivits och byggts upp med 50-tals inspiration. De tyckte detta lät spännande och hade verkligen längtat efter att se sin nya bostad i verkligheten.

- Vi har ju bara sett ritningar, men det var lika fint som vi föreställde oss. Och det är ju lite speciellt med 50-tals detaljerna.

I slutet av månaden går flyttlasset för paret från den nuvarande bostaden i Borås. Att flytta till Varberg bestämde de sig för efter att ha hälsat på Williams syster som bor på i Varbergs Bostads nyproduktion på Västra Sörse.

- Vi kände att vi skulle trivas här och så beslöt vi att byta jobb och flytta. Det känns jättebra nu när vi sett vår nya bostad. Och det är ju dessutom vara ett väldigt fint område, säger William.

Kvarteret Åkaren är Varbergs Bostads senaste nyproduktioner mitt i hjärtat av Varberg. Fastigheten som byggdes 1947 totalrenoveras och 31 lägenheter tillskapas i en retro och tidstypisk anda.

Publicerad: | Senast ändrad:

Fler nyheter