Veteranträff på Kvarteret Åkaren!

Intresset är stort för Kvarteret Åkaren. Inte bara bland hyresgästerna som snart flyttar in i sina nya lägenheter. Nu har också Varbergs Bostads egna ”Veteraner” varit på besök och fått veta allt om den spännande ombyggnationen, som gett 31 moderna lägenheter med mysig 50-talskänsla.

Att hålla kontakt med sina tidigare anställda har länge varit en tradition hos Varbergs Bostad. Efter pensionen har därför alla bjudits in till träffar åtminstone två gånger per år. Pandemin innebar förstås att traditionen fick ta en paus.

Lisbeth Andersson, som var redovisningschef när hon pensionerades 2015, håller i trådarna för veteranträffarna tillsammans med två andra tidigare kollegor:

- Det känns bra att vi nu kan komma igång igen och alla tyckte att det var så roligt att få träffa gamla kollegor, säger Lisbeth Andersson, som bland annat uppskattade att få träffa Lars Larsson, Varbergs Bostads förste VD, som hon samarbetat med i 35 år tills han avgick 2005.

- Nu händer ju så mycket i bolaget, så det var extra intressant att få information om allt som är på gång. VD Ulf Hofstedt höll i en fin presentation och dessutom fick vi en trevlig visning av Kvarteret Åkaren. Alla var jättenöjda.

Nu när pandemin kanske lättat en aning börjar man redan planera för en träff nästa år. Kanske projektet Nya Brunnsberg kan vara föremål för ett besök och förhoppningsvis blir det äntligen 2022 än en gång en gemensam jullunch för Varbergs Bostads ”Veteraner”.

Publicerad: | Senast ändrad:

Fler nyheter