Väröbackaskolan fick träna med BoIS-stjärnorna!

Att få träffa idolerna i framgångsrika Varbergs BoIS är något som många drömmer om. Klass 6 A på Väröbackaskolan hade ingen aning om vad läraren Linda Korzekwa hade hittat på när hon en dag vid en lektion berättade:

- Vi har lottats att få träna fotboll tillsammans med några spelare i Varbergs BoIS, tack vare ett erbjudande från Varbergs Bostad!

Det blev några roliga och fartiga timmar med spelarna Joakim Lindner och Hampus Zackrisson, som drillade klassen i olika övningar efter den obligatoriska uppvärmningen.

- Bara att värma upp precis som spelarna var häftigt, säger Linda. Både tjejer och killar i klassen är fotbollsintresserade. Den här upplevelsen var så trevlig att alla fick ut något av den.

Sista inslaget i träningsträffen med BoIS var det allra roligaste:

- Ja, matchen på slutet var nog extra rolig och att få spelarnas autografer efteråt var mycket populärt. Det blev stor anstormning. Allt var mycket uppskattat. Vi hade en verkligt trevlig dag!

Att skolklasser får möjlighet att träning med bland annat BoIS stora stjärnor är ett led i det samarbete Varbergs Bostad har med de lokala idrottsföreningarna, som syftar till att bidra till en aktiv fritid för barn och ungdomar i Varberg.

Publicerad: | Senast ändrad:

Fler nyheter