Vilken härlig utflykt till Åkulla!

Varbergs Bostads utflykt till natursköna Åkulla blev mycket lyckad.
- Perfekt! Jättefint, sa en entusiastisk Britt Lindström och maken Gert instämde.

28 förväntansfulla bussresenärer samt fyra ”reseledare” från Varbergs Bostad, gav sig den 12 februari iväg till natursköna Åkulla. Som ett inslag i firandet av företagets 75-åriga verksamhet erbjöds ett dagsprogram med skidåkning, pulkaåkning, mat och naturupplevelser.

Åkulla har mycket att erbjuda för alla åldrar och bland deltagarna i utflykten fanns både barn som vuxna. Bland dem Britt och Gert:
- Vi är verkligen inga vana skidåkare, fast vi har provat tidigare, mest i natursnö. Men det gick bra. Man hade gjort så fint med spåren. Det var jättefint, perfekt helt enkelt, berättade Britt, som var glad över att få träffa nya människor under utflykten.
- Ja, vi kände ingen annan i bussen dit, men det gör vi nu.

Förutom skidåkningen, där kunnig personal från Skidalliansen hjälpte till med skor, skidor, stavar och annat, fanns det tid till bland annat pulkaåkning för barnen, promenader och en god lunch.
- Det är ju så vackert i Åkulla. Vi har upplevt det tidigare, men inte på vintern. Och maten i restaurangen var verkligen härlig med fokus på lokala råvaror.

Under eftermiddagen var bussen tillbaka i Varberg med ett gäng mycket nöjda resenärer.
- Det var en fin stämning hela dagen och personalen från Varbergs Bostad tog så väl hand om allt. Min man Gert sa när vi kom hem att detta måste vi fortsätta med. Vi får väl åka upp någon kväll och köra en sväng på skidorna, skrattar Britt, som visserligen behövde vila benen en stund efter dagens äventyr, men som ändå tyckte makens idé var god.

Jubileumsåret kommer att vara fyllt av massa olika aktiviteter. På vår hemsida, Facebook, Instagram och i vår hyresgästtidning Magasin Inne kommer allt nytt att presenteras löpande – så håll koll!

Publicerad: | Senast ändrad:

Fler nyheter