Sally och Douglas - ”Bästa grannen 2022!”

Oj, så många fina, vänliga, trevliga och hjälpsamma hyresgäster som bor hos oss! Och Sally Martinsson och Douglas Adolfsson är allra bäst om grannarna får tycka till!

Konkurrensen var hård och valet svårt, men till slut bestämde sig Varbergs Bostads jury för Sally och Douglas på Rödaledstigen. Hela trappuppgången i 22:an ligger bakom nomineringen, som sammanställdes av grannarna Annika Rydin och Ingrid Stenbäck.

Och på Alla Hjärtans dag blev det en jublande uppvaktning med presenter och diplom, som överräcktes av Varbergs Bostads Beatrice Gunnarsson och August Pantzar.

UNDERBAR HUMOR
I nomineringen skriver Annika och Ingrid bland annat:

– Sally Martinsson och Douglas Adolfsson är de absolut bästa grannar man kan ha. Douglas är verkligen hjälpsam med ALLT som vi i trappan behöver hjälp med. Tillsammans med Sally pyntar han med lyktor och blommor utanför entrén. Det är alltid så mysigt att komma hem. Och Sally har alltid tid för ett samtal som tröstar, hjälper eller leder till ett gott skratt. Båda har en underbar humor. De sprider energi och glädje i trappuppgången. Vi är många i huset som uppskattar att ha Douglas och Sally som grannar!

”ETT MINNE FÖR LIVET”!
Varbergs Bostads jury kunde inte annat än hålla med. Sally och Douglas är värdiga vinnare av utmärkelsen ”Bästa grannen 2022”.

– Fantastiskt, jätteroligt – detta är verkligen ett minne för livet, säger Sally och Douglas i korus, som annars tycker det är ganska självklart att vara goda grannar.

– Ja, det är ju inget man tänker på direkt, säger Sally med ett glatt skratt.Vi är väl bara födda så!

Och att nu vara utsedda till de bästa grannarna av sina grannar kommenterar Sally:

- Det är de också!

Efter prisutdelningen började genast paret fundera framåt. Till påsk ska de sätta ut påskblommor och påskris och nu när restriktionerna lättats kan det bli dags för en kaffestund med någon av grannarna:

- Varbergs Bostad har placerat ett bord med bänkar på gården. Där blir det perfekt att dricka kaffe tillsammans, skrattar Sally.

PRESENTKORT OCH TÅRTA
Sally och Douglas uppvaktades med blommor, fint diplom och ett presentkort till en restaurang där de tillsammans med Ingrid och Annika kan fira utmärkelsen.


Varbergs Bostad tackar alla som nominerat grannar – och i år, eftersom vi fyller 75 år, bjuder vi alla som blivit nominerade på var sin tårta!

Läs mer om Bästa Grannen här! Länk till annan webbplats.

Publicerad: | Senast ändrad:

Fler nyheter