Vilket påskfirande det blev!

Det var full rulle i hela stan under Skärtorsdagen förra veckan. Traditionellt påskdopp på Barnbadet och godisregn, ansiktsmålning och lekar med Varbergs Bostad i Brunnsparken. Härlig stämning trots ihärdigt regnande.

Varbergs Bostad, som firar sitt 75-årsjubileum, satsade lite extra i Brunnsparken för att bidra till den goda stämningen inför påskhelgen med lekar, ansiktsmålning och godisregn. Att alla glada barn skulle få sina ansikten prydda med morrhår, låtsaständer och röda kinder blev raskt mycket populärt. Söta små kaniner, kycklingar, påskkärringar och andra färgglada varelser sprang sen omkring i regnet utan att bry sig det minsta.

Och när det blev dags för Varbergs Bostads populära maskot Bivar att bjuda på ännu mera sött, nämligen ett hejdundrande godisregn, så var det definitivt ingen som brydde sig om det riktiga plaskandet.

– Det var så roligt att så många kom för att fira påsken med oss trots det dåliga vädret, sa Therese Johansson, som tillsammans med en rad duktiga kollegor, fanns på plats. Det är ju vårt första större event på stan på två år och det märktes att detta varit efterlängtat. Alla var på gott humör och stämningen på topp!

Påskfirandet i Brunnsparken arrangerades i samarbete med Näringslivs- och destinationskontoret, Varbergs kommun.

Publicerad: | Senast ändrad:

Fler nyheter