Bostäder uthyrda

Allt uthyrt på Nya Brunnsberg

Det råder ingen tvekan om att Varbergs Bostads satsning på 200 toppmoderna lägenheter på Nya Brunnsberg är populär bland både gamla och nya Varbergsbor. Alla lägenheter var uthyrda drygt ett halvår innan de var färdigbyggda.

Mer än hälften av de nya hyresgästerna har redan flyttat in. Speciellt roligt är det att konstatera att många som flyttar in på Nya Brunnsberg kommer från annat boende hos Varbergs Bostad. Ett bra betyg för hyresvärden!

Brunnsberg är ett av Varbergs Bostads äldsta och mest populära bostadsområden där femtiotalscharmen har bevarats i kombination med modern standard. Här är det nära till både centrum och vackra naturområden som erbjuder möjligheter till både sköna promenader och andra fritidsaktiviteter.

Och nu får alltså den äldre bebyggelsen med 390 lägenheter sällskap av 200 moderna och hållbara hem. Bygget på Nya Brunnsberg har genomförts rekordsnabbt tack vare en standardiserad byggmetod. Hyresgästerna i de första 100 ljusa och rymliga lägenheterna flyttade in redan för några veckor sedan. Och snart är det dags för lika många nya hem att öppna dörrarna till attraktiva framtidsboenden.

Vi på Varbergs Bostad är stolta över Nya Brunnsberg. Vi vet att det här är precis en typ av bra boende som framtidens Varberg behöver. Och givetvis är vi glada över att på nytt kunna välkomna så många Varbergsbor till sina nya hem, säger Dzejna Seta, kommunkationschef.

Publicerad: | Senast ändrad:

Fler nyheter