Göran firade i tre dagar!

Göran Henriksson fyllde 75 den 19 april. Men han började fira på Annandagen och fortsatte på själva födelsedagen den 19:e när Varbergs Bostad och en massa grannar kom och grattade.

Och på onsdagen den 20:e firade jag i kyrkan med kaffe och tårta. Ska det firas så ska det, säger en glad 75-åring.

Ja, Göran tycker att man ska ta vara på möjligheterna att fira när de dyker upp och är värda lite extra uppmärksamhet.

Det blev ju ganska ordentligt firat nu, men det var nog ännu större när jag fyllde 60.

Annandagen var vikt åt släkt och vänner, som kom lite längre ifrån och inte kunde komma på födelsedagen. Det blev ett glatt och efterlängtat möte.

BJÖD ALLA PÅ KALAS
Till födelsedagen den 19:e hade Göran sagt till alla han kände i området på Apelvikshöjd att den som ville kunde komma på kalas.

Det blev väl en 15–20 personer här. Jag har så fantastiskt trevliga grannar, så vi hade jättekul. Dessutom kom ju härliga Beatrice från Varbergs Bostad och uppvaktade med blommor och tårta. Väldigt vackra blommor och mycket god tårta, som jag blev jätteglad för!

Den 20:e rundade jag av födelsedagsfirandet med att bjuda på kaffe och tårta i kyrkan. Där var ett 25-tal som ville fira mig.

PENGAR TILL UKRAINA
Göran är en person som absolut inte bara tycker det är kul att bli födelsedagsuppvaktad utan främst tänker på andra som har det svårt. Han önskade pengar i present, men absolut inte till sig själv:

Nej, jag ville ha pengar som jag kan ge till flyktingarna från Ukraina!

FYLLER DU OCKSÅ 75?
Om du också fyller 75 i år, bor hos Varbergs Bostad med eget kontrakt – och vill bli firad med tårta och blommor i samband med din födelsedag, då ska du anmäla dig redan idag! Läs mer om hur du går tillväga här. Länk till annan webbplats.

Publicerad: | Senast ändrad:

Fler nyheter