Varbergs Bostad kom med favorittårtan!

Det blev några fina dagars firande för Sonja när hon fyllde 75. Med familj, vänner och Varbergs Bostad:

– Ända sedan jag kom till Sverige 1967 har prinsesstårta varit min favorit. Och så kommer Varbergs Bostad med en sån, skrattar Sonja.

Sonjas födelsedag var den 2 juni men redan en vecka innan började firandet:

– Flera i familjen arbetar så jag firades redan en vecka innan på min svägerskas gård tillsammans med barn, barnbarn och vänner. Vi var 15 stycken som grillade och hade roligt, berättar Sonja.

I samband med födelsedagen kom Therese från Varbergs Bostad och hyllade 75-åringen med tårta och blommor. Speciellt tårtan var ju mitt i prick eftersom det var exakt den tårta Sonja tycker bäst om.

– Det var mycket trevligt att fylla 75. Av familjen fick jag många fina presenter. Det hade varit kul att komma iväg på en resa någonstans, helst till värmen.

En resa som Sonja också gärna skulle vilja göra är till Slovenien:

– Det är mitt gamla hemland och där har jag inte varit på länge. Jag har släkt kvar där, bland annat min syster. Dit skulle jag ärna åka!

FYLLER DU OCKSÅ 75?
Om du också fyller 75 i år, bor hos Varbergs Bostad med eget kontrakt – och vill bli firad med tårta och blommor på din födelsedag, då ska du anmäla dig redan idag! Läs mer om hur du går tillväga här. Länk till annan webbplats.

Publicerad: | Senast ändrad:

Fler nyheter