Från studentlägenhet i Stockholm till Varbergs Bostad!

Den 8:e var det visning av sista etappens 18 lägenheter på Nya Brunnsberg. Johanna inspekterade sin 2:a. Hon hade sambon Jason med på videosamtal från Stockholm:

– Det här blir jättebra. Det var som vi förväntat oss, sa Johanna innan hon tog tåget till Stockholm igen för att packa.

Johanna växte upp i Varberg, men flyttade till Stockholm för studier. I förra veckan tog hon sin examen efter att ha pluggat spelutveckling med inriktning grafik i tre år. Sambon Jason är också han klar med sin utbildning till snickare.

– Jag har nog alltid tänkt återvända till Varberg. Och min sambo Jason, som jag träffade i Stockholm, ville också flytta hit. Vi kom på att vi vill få lite mera lugn och ro, mindre stress. Så allt föll på plats när vi fick klart med en lägenhet på Nya Brunnsberg, precis när vi var färdiga med våra utbildningar, säger Johanna.

Under visningen gick hon omkring med sin mobil och filmade så att Jason kunde hänga med i alla vrår.

– Allt var som vi tänkt oss. Nu ska möblerna in. Jag har min familj här i Varberg och hos dem finns lite möbler. Något tar vi med oss från Stockholm. Det är ju ett ganska stort steg att flytta från en studentlägenhet till denna rymliga 2:a.

– Lite nervös är jag nog för min soffa som står och väntar, den är kanske lite stor, men bekväm och gott om plats för våra vänner, säger Johanna, som ser fram emot att ta cykeln ner till stranden, på bekvämt avstånd från lägenheten på Nya Brunnsberg.

Den 21 juni är det inflyttning i det nya hemmet i hennes gamla hemstad. Tillsammans med Jason och en stor soffa…

Publicerad: | Senast ändrad:

Fler nyheter