Tusentals på Apple Bay Day!

Apple Bay Day, blev startskottet på Sveriges längsta sommar som vi har här i Varberg. Tusentals lockades till Apelviken.

Ut med hela den vackra viken cyklade och vandrade allt flera besökare under de sex laddade timmarna. När det blev dags för Danny på den stora scenen vid 16-tiden var det trångt och stämningen på topp. Under hela dagen fanns prova på-sporter som bland annat windsurf, surf och sup och uppvisning av beachhandboll och strandbrottning.

Företag och restauranger som har sin naturliga plats i viken hade egna specialerbjudanden.

ANSIKTSMÅLNING OCH BUBBELBALLS
Varbergs Bostad fanns på plats med tre tält och en bekväm lounge på stranden.

– Vår ansiktsmålning var otroligt populär bland barnen och Bubbleballs för de lite äldre kunde vi ha hållit på med hela dagen. Självklart kunde man smaka på vår egen honung och köpa med sig om man ville. Behållningen i år, när vi fyller 75, dubbleras och skänks till Almers hus, som drivs av Barncancerfonden, säger Dzejna Seta, kommunikationschef på Varbergs Bostad.

DANNY SAUCEDO PÅ SCEN
Varbergs Bostads maskot Bivar fanns på plats och som vanligt blir han centrum för alla barns intresse. Bivar hade säkert platsat i Bubbleballspelet också, där det gällde att iklädd luftfyllda ballongdräkter knuffa varandra lite hur som helst. Kul och helt galet, men nej tack, tänkte Bivar, som tog selfies med en massa glada barn i stället och dansade glatt när Danny sjöng.

Sista programpunkten för årets efterlängtade Apple Bay Day var just Danny Saucedos framträdande. Och vilken punkt! Stor succé!

Publicerad: | Senast ändrad:

Fler nyheter