Pride i Varberg - vilken fest!

Vilken stämning det var när Varberg Pride intog Societetsparken den 2 juli i strålande solsken. Härlig musik, regnbågsgranna kläder, flaggor och vimplar och mitt i alltihop skuttade maskoten Bivar omkring, för naturligtvis var Team Varbergs Bostad på plats.

Tusentals lockades att vara med i det långa pridetåget, vimla runt i parken bland foodtruckar och tält, lyssna på musik och delta i alla möjliga aktiviteter. Alla ville vara med på denna kärlekens dag och visa sitt stöd för HBTQ-rörelsen.

I Varbergs Bostads monter kunde den som ville få sina naglar målade i regnbågens alla färger och pryda armar eller ben med häftiga tatueringar i samma prideglada färger men som, möjligen till en och annan förälders lättnad, enkelt kunde tvättas av efteråt.

- Det var väldigt många glada besökare och högt tryck både i paraden och i vår monter. Och honungen var populär! Många köpte med sig en burk. I år när vi firar 75 år går alla intäkter till Almers hus som drivs av Barncancerfonden, Varbergs Bostad dubblerar även intäkterna och skänker i år, sammanfattade Varbergs Bostads Beatrice Gunnarsson.

Varbergs Bostad fyller 75 år – och jubileumsåret 2022 är fyllt av roliga event och aktiviteter. Läs mer om våra kommande event här! Länk till annan webbplats.

Publicerad: | Senast ändrad:

Fler nyheter