70-plussarna hade trevligt med ”100-åringen…”!

De 50 biljetterna till hyresgästerna i Varbergs Bostads trygghetsboende som ville se föreställningen ”100-åringen…” med Claes Malmberg i huvudrollen, gick snabbt åt. Och det blev mycket lyckat.

- Jättetrevligt! Claes Malmberg imponerade, tyckte Margareta Nilsson.

Margareta och hennes man Bengt nappade på erbjudandet om biljetter till föreställningen på Tjolöholm den 3 juli. Ett erbjudande bland många andra detta år när Varbergs Bostad fyller 75 och firar tillsammans med hyresgästerna på olika sätt.

Och Margareta och Bengt fick med sig fyra trevliga grannar.

- Allt var så välordnat. Vi hämtades med buss som ingick i arrangemanget och väl framme vid Tjolöholm fick vi kaffe och en god kaka. Sen var det bara att gå till ladan där föreställningen ägde rum, berättar Margareta.

Boken och filmen om ”Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann” har gjort stor succé och föreställningen med Claes Malmberg, som själv spelar alla roller, var en glad och omtumlande upplevelse, tyckte Margareta och de andra i sällskapet:

- Jag har läst boken, men inte sett filmen. Men Claes Malmberg var fantastisk, som kunde spela så många roller och med så olika dialekter.

- Vi var ett mycket glatt gäng som gick ut från föreställningen. Det är mycket roligt med Varbergs Bostads många arrangemang. Vi brukar normalt gå på konserter och liknande arrangemang, men pandemin har ju omöjliggjort mycket sådant, så det här var efterlängtat. Diggiloo är ju snart. Det vore roligt, men vi har inte bestämt oss ännu. Kanske ses vi där!

Erbjudandet om biljetter till föreställningen var ett av flera detta år när Varbergs Bostad fyller 75. Det var främst hyresgästerna i våra trygghetsboenden som fick första tjing på biljetterna, därefter fick även andra hyresgäster som fyllt 70 år möjlighet att köpa sin biljett.

På varbergsbostda.se/75 kan du läsa mer om våra kommande event.

Publicerad: | Senast ändrad:

Fler nyheter