Nu har alla flyttat in på Nya Brunnsberg

Hyresgästerna i de sista 18 av Nya Brunnsbergs 200 lägenheter kunde den 21 juni flytta in i sina nya hem. Johanna och Jason pustade ut i sin efterlängtade tvåa:

- Nu har vi fått in både säng och soffa, så det här blir bra, sa Jason som lämnat Stockholm till förmån för Varberg.

Också denna sista inflyttning på Nya Brunnsberg, gick smidigt och med god stämning bland flyttlassen. Många uttryckte sin uppskattning av hur väl det fungerade. Johanna och Jason hörde definitivt till de mest positiva. Nu ska de starta ett nytt liv tillsammans i den första, egna lägenheten. Både spännande och roligt, tycker de.

TILL VARBERG
Efter att ha klarat av sin utbildning till grafisk spelutvecklare ville Johanna återvända till hemstaden Varberg. Sambon Jason, som bara har lite kvar på sin utbildning till snickare, hängde naturligtvis med. I parets nya hem på Nya Brunnsberg kom nästan allt på plats under den stora flyttdagen.

- Nu ska vi bara få riktig ordning på grejerna, men det mesta är ändå där det ska vara, sa en nöjd Johanna, som gillar både sin lägenhet och att vara hemma i stan igen.

VISNING PÅ VIDEO
Jason var inte med på visningen för en tid sedan, men det löste paret med en videochat.

- Jag hade ändå en ganska bra bild av den öppna planlösningen och det jag nu fått uppleva är precis som det ska vara.

Johanna var lite nervös för den stora soffan som hon köpte för ett bra tag sedan.

- Nu står den här och den gick in utan problem. Skön att sitta i och rymlig för våra vänner.

- Dessutom fungerar den bra som avskärmning mot köket, påpekar Jason, som ser fram emot att lite bättre lära känna Varberg och Johannas vänner i stan.

- Det är ju ett stort beslut att flytta så här, långt från alla kompisar som man växt upp med, men jag är säker på att jag kommer att trivas, sa Jason och påminde Johanna om den flaska de fick i avskedspresent av vänner i Stockholm. Kanske dags att fira nu!

ALLT UTHYRT
Intresset för de 200 lägenheterna på Nya Brunnsberg var stort och samtliga lägenheter var uthyrda redan ett halvår innan inflyttning. Den första etappen flyttade in i april, andra etappen i maj och den tredje – och sista – etappen stod klar i juni. Läs mer om Nya Brunnsberg på www.nyabrunnsberg.se Länk till annan webbplats..

Publicerad: | Senast ändrad:

Fler nyheter