Diggiloo blev en succé!

Det talas om publikrekord – drygt 6 000 besökare på lördagens Diggiloo-konsert vid Södra Fästningshörnan. Och i publikhavet satt Gert Johansson med hustrun Marita och systern Ing-Britt med sin fru, Gemma:

- Lena, Sanne och Jessica var bäst, tyckte Gert.

Gert och hans glada sällskap uppskattade de fina platserna som de lyckades komma över när Varbergs Bostad släppte 200 starkt rabatterade biljetter till försäljning till sommarens höjdpunkt. Rakt framför scenen och med gott om plats att mumsa på de medhavda tunnbrödsrullarna med lämplig dryck därtill.

- Det var en härlig kväll och vädret var perfekt, förutom att det blev lite svalare mot slutet. Lena Philipsson, Sanne Salomonsen och Jessica Andersson stod ut framför de andra. De tre tjejerna var bäst! Annars är det ju bara roligt att Diggiloo kom i gång igen efter pandemin.

Två andra i publiken, Krystyna Brunnskog och väninnan Lillian Andersson, hade även de en trevlig kväll. Precis som Gert och hans sällskap, uttryckte de sitt gillande av Varbergs Bostads erbjudande om biljetter.

Erbjudandet om biljetter till Diggiloo var ett av flera detta år när Varbergs Bostad fyller 75. På varbergsbostad.se/75 Länk till annan webbplats. kan du läsa mer om våra kommande event.

Publicerad: | Senast ändrad:

Fler nyheter