Mor och dotter

Fantastisk PS-musikal tyckte både Emmeli och Madicken!

Mamma och dotter, Emmeli och Madicken Johansson, var två i den stora publiken på Varbergs Teater, som i lördags fick jubla åt årets PS-Musikal:

- Fantastiskt, suverän! Vilka duktiga elever, sa de efteråt.

Det var mamma Emmeli som lyckades vinna två av de tio biljetter som Varbergs Bostad lottade ut som ett av många inslag i bolagets 75-årsfirande. Ett firande som inkluderar hyresgästerna så mycket som möjligt.

- Jag har varit på tidigare PS-musikaler och tyckte det kunde vara roligt att se denna, nu när musikalen kom tillbaka efter pandemin. Och när jag hade turen att vinna ville min dotter Madicken följa med, berättade Emmeli.

Det blev en helkväll för mamma och dotter, som njöt i stora drag av hela arrangemanget:

- Det var så fint. Vi fick kaffe och kaka och annat tilltugg innan föreställningen och förmodligen serverades något i pausen också, men då satt vi kvar.

Det var högt tempo och nästan tre timmar gick jättefort.

- Tur att Madicken var med för hon kunde mer om musiken och musikalerna än jag. Men så har hon också stenkoll på både musikaler och annat i nöjesvärlden.

Både Emmeli och Madicken var imponerade av den duktiga ensemblen.

- Alla gjorde fantastiska prestationer.

Med tanke på den härliga stämningen på teatern och jublet efter föreställningen höll hela publiken med om att ”Best of Broadway” var en riktig toppupplevelse.

- Vi kommer alldeles säkert gå på nästa års PS-musikal också, säger Emmelie.

Erbjudandet om biljetter till PS-musikalen var ett av flera detta år när Varbergs Bostad fyller 75. På varbergsbostad.se/75 Länk till annan webbplats. kan du läsa mer om våra kommande event.

Publicerad: | Senast ändrad:

Fler nyheter