Bivar och de andra artisterna rockade loss under helgens RiX FM Festival!

Rix FM Festival lockade 6 000 besökare till Varbergs torg under söndagen för att sjunga loss med några av Sveriges allra mest populära artister. Men först på programmet stod dans med Dansstudions koreografer – och givetvis Varbergs Bostads Bivar.

Musiken och rytmerna dominerade staden från lunch till framåt kvällen. På den Dance Lounge som byggts upp genom ett samarbete mellan Varbergs Bostad, Visit Varberg, Varbergs Fastighets AB och Varbergs Energi, kunde unga som lite äldre skapa finurliga danssteg och till och med spela in en Tik Tok-inspirerad videosnutt.

Team Varbergs Bostad tog hand om alla besökare, fixade stolar till trötta dansare och mitt i alltihop dansade Varbergs Bostad maskot Bivar omkring. Den kramgoa maskoten bjussade på typiska bi-steg och visade tydligt hur viktiga bin är för den biologiska mångfalden i allmänhet och pollinerande bin och andra insekter i synnerhet.

Bivar fick lite konkurrens om uppmärksamheten senare på kvällen då andra artister som Tove Styrke, Smith&Tell, Robin Bengtsson, Myra Granberg, Klara Hammarström och Olivia Lobato tog över på stora scenen. Succén var given när publiken fick veta att de jublat högst av alla som Rix FM besökt i år!

Och Team Varbergs Bostad, som såg till att detta blev en rytmisk, dansant och minnesvärd söndag bestod av Beatrice, Mikael, Sanna, Carolina, Julia, Susanne och Therese. Vilken dag och kväll!

Publicerad: | Senast ändrad:

Fler nyheter