Stig-Arnes tårtor tog snabbt slut!

Fem barn, nio barnbarn och fyra barnbarnsbarn plus släktingar och vänner, samt Varbergs Bostad, gratulerade 75-årige Stig-Arne Hermansson på födelsedagen:

- Det blev jättetrevligt, sa Stig-Arne.

Egentligen hade jubilaren på Liljevägen i Bua tänkt sig en mycket mindre och lugnare 75-årsdag:

- Men det var ju många som ville gratulera och vi festade på kaffe och tårta. Förutom tårtan från Varbergs Bostad hade vi en jordgubbstårta och allt gick åt.

Inte heller presenter ville Stig-Arne ha så många av:

- Jag har ju vad jag behöver, men barnen tyckte ändå att jag skulle få lite bidrag så jag kunde fixa min gamla, rostiga cykel eller köpa lite verktyg eller något annat praktiskt.

Roligt tycker Stig-Arne också att det är att barnen med alla barnbarn och barnbarnsbarn finns i närheten. Själv har han bott hela sitt liv i Bua.

- Jag började jobba tidigt på mina föräldrars fiskebåt, sen blev det arbete med fastigheter och på bruket. Jag blev pensionär 2011. Nu fiskar jag igen, fast i mindre skala. Det blir lite makrill ibland!

FYLLER DU OCKSÅ 75?
Om du också fyller 75 i år, bor hos Varbergs Bostad med eget kontrakt – och vill bli firad med tårta och blommor på din födelsedag, då ska du anmäla dig redan idag! Läs mer om hur du går tillväga här. Länk till annan webbplats.

Publicerad: | Senast ändrad:

Fler nyheter