Mingel, intressanta talare och god honung på Näringslivsdagen

- Trevligt, intressant, fullsatt och väl organiserat, tyckte Varbergs Bostads Beatrice Gunnarsson om onsdagens stora händelse i stan – Näringslivsdagen.

Naturligtvis var Varbergs Bostad på plats i Arena Varberg med flera representanter och en monter där bland annat honungen från de egna bikuporna fanns till försäljning. Att intäkterna från försäljningen i år under Varbergs Bostads 75-årsjubileum dubbleras och skänks till Almers hus, som drivs av Barncancerfonden, inspirerade till köp.

Ett laddat program med flera intressanta och underhållande talare, som bland annat Kristin Kaspersen och Morgan Alling, gick hem hos publiken, som också tog chansen att umgås med både kollegor och konkurrenter.

- Det är ett bra tillfälle att få träffas och medan man minglar ta upp sådant som berör oss alla på olika sätt. Fint att se det lokala näringslivet samlat på det här sättet, sa Beatrice.

Beatrice Gunnarsson höll ställningarna i företagets monter dit många sökte sig, inte bara för honungens skull utan också för att i övrigt uppdatera sig om Varbergs egna bostadsbolag.

Publicerad: | Senast ändrad:

Fler nyheter