Familjedag på Brunnsberg - roligt för stora och små!

Glada skratt och härlig stämning i sköna sensommarvädret under Brunnsbergs streetloppis. Och full fart på försäljningen:
- Gosedjur, halsband och örhängen sålde bra, förklarade Ellen Hååg, snart 10, som nog ändå tyckte att ansiktsmålningen var roligast.

Naturligtvis hade Ellen hela familjen Hååg med sig till Varbergs Bostads familjedag. Pappa Jens, mamma Soundes och lillasyster Molly, 7, hjälptes åt vid familjens loppisbord.
- Det var första gången vi var på en loppis hela familjen. Vi är inga vana loppisdeltagare, men vi tyckte det var en bra idé att röja bland allt man samlat på sig, sa Jens.
- Vi sålde ganska bra och det som blev över skänker vi bort. Vi hade roligt hela familjen eftersom det fanns mycket att göra för barnen medan vi tog hand om försäljningen. Det var lyckat!

Ja, överallt på ängen vid lekplatsen var det massor av aktiviteter för alla åldrar. Tuggade man inte på någon av de grillade korvarna som Varbergs Bostad bjöd på, funderade på svaren i tipspromenaden eller ställde sig i Bivars godisregn – så kunde man prova lyckan i fiskedammen eller hoppa loss i hoppborgen.

Ellen och Molly sprang omkring och hade kul när de inte hjälpte sina föräldrar. De hade bidragit till utbudet på loppisbordet med bland annat några gosedjur, samt egenhändigt tillverkade halsband och örhängen, som snabbt hittade sina köpare.
- Det sålde bra, tyckte Ellen. Det har jag aldrig gjort förr och det var roligt. Och pengarna från det vi sålde ska vi spara och göra något annat kul tillsammans för!

STREETLOPPIS I BUA DEN 24 SEPTEMBER
Nästa familjedag med streetloppis under Varbergs Bostads 75-årsjubileum blir i Bua lördagen den 24:e september. Läs mer om dagen här Länk till annan webbplats..

Publicerad: | Senast ändrad:

Fler nyheter