Barbro, 75, firade i dagarna tre!

Det blev en hektisk, men rolig fredag, lördag och söndag för Barbro Gunnerås.
- Jag fick fira min 75-årsdag i tre dagar med syskon, barn, kompisar och Varbergs Bostad!

Naturligtvis var maken Per först att uppvakta på den stora dagen. Och det med boken ”Vår mamma Lill-Babs” skriven av Lill-Babs döttrar och som Barbro önskat sig. Perfekt!
- Jag hade ett stort kalas när jag fyllde 70, så vi hade inte planerat för något speciellt den här gången. Riktigt trevligt var ju att Varbergs Bostad kom och gratulerade med blommor och tårta. På kvällen skulle vi till min dotter Charlotte för att äta middag och det såg jag ju fram emot.

- Och vad jag blev överraskad! Där i ett partytält stod minst 35 personer. Barn, barnbarn, kusiner. Oj, vilken fest det blev!

Firandet fortsatte under lördagen med systrar och kusiner och på söndagen rundades det hela av med ett härligt kalas tillsammans med ett tiotal kompisar.
- Det känns superlyxigt att få fira på det här sättet med människor runt omkring som bryr sig om mig och vill gratulera när jag fyller år, säger Barbro Gunnerås.

FYLLER DU OCKSÅ 75?
Om du också fyller 75 i år, bor hos Varbergs Bostad med eget kontrakt – och vill bli firad med tårta och blommor på din födelsedag, då ska du anmäla dig redan idag! Läs mer om hur du går tillväga här. Länk till annan webbplats.

Publicerad: | Senast ändrad:

Fler nyheter