Ylva, 75, firade med Bingo!

På själva födelsedagen var Ylva Jonsson bortrest, men under Bingo-premiären på Träslövsvägens firades hennes 75-årsdag i stället.

- God tårta, vackra blommor och så fick jag Bingo, skrattade Ylva glatt.

Under födelsedagsresan till Skåne och Danmark träffade Ylva sina fyra barn och firade sin 75-årsdag tillsammans med dem. Men sen blev det mera firande när trygghetsvärdinnan Liselott Pettersson, på Varbergs Bostads vägnar, uppvaktade med tårta och blommor under trygghetsboendets Bingo-premiär.

- Så roligt att fira tillsammans med alla trevliga grannar här och dessutom lyckades jag få Bingo. Det är ju bara på skoj så vinsten var godis, men det uppskattas!

Ylva uppskattar också alla fina presenter hon fick.

- Speciellt presentkort som jag kommer att ha nytta av när jag ska ta itu med min kolonilott på Håsten på allvar igen. Det blir säkert en del nya växter och annat. Det var roligt att fylla 75!

FYLLER DU OCKSÅ 75?
Om du också fyller 75 i år, bor hos Varbergs Bostad med eget kontrakt – och vill bli firad med tårta och blommor på din födelsedag, då ska du anmäla dig redan idag! Läs mer om hur du går tillväga här. Länk till annan webbplats.

Publicerad: | Senast ändrad:

Fler nyheter