Ebba fick se Lassemajafilmen med far och farfar!

Ebba, 6, visste inget. Pappa Joachim sa bara att det var en överraskning. Farfar Lars-Göran hängde på. Och så gick alla tre på Lassemajafilmen tillsammans – i en biosalong full med Varbergs Bostads hyresgäster:

- Jätteroligt, tyckte en förtjust Ebba, som gillar Lassemajahistorierna.

Att få se den nya Lassemajafilmen med mästerdetektiverna Lasse och Maja var populärt. Biljetterna, som erbjöds till ett specialpris i samband med Varbergs Bostads 75-årsjubileum, gick snabbt åt till de nästan 80 platser som rymdes i salongen på Bio Capitol.

- Vi ville överraska Ebba, berättar hennes pappa, Joachim Carlén. Jag hämtade först Ebba på fritids och därefter hämtade vi hennes farfar och så åkte vi till bion. Det blev succé! Speciellt som både popcorn och läsk ingick.
- Ebba kan historierna om Lasse och Maja och har bland annat lyssnat på flera ljudböcker. Så det här var populärt.

Joachim och hans pappa var inte de enda vuxna i salongen. Många hade passat på att se film tillsammans med barn, barnbarn, morfar, farmor och kanske också någon kusin. För Ebba var det extra roligt. Det var inte bara en överraskning att få se Lasseomaja utan det var första gången hon gick på bio tillsammans med både far och farfar.

En lyckad föreställning och fin stämning i salongen. Och det är ju inte så konstigt när publiken enbart består av Varbergs Bostads glada hyresgäster!

Publicerad: | Senast ändrad:

Fler nyheter