Varbergs Bostad kom först när Inga-Lill, 75, grattades!

- Det var väldigt roligt och Varbergs Bostad kom först och grattade, sa Inga-Lill Mattila, som firade en intensiv födelsedag med barn, barnbarn, släkt och vänner i dagarna två.

Födelsedagen blev fylld av aktiviteter och gratulationer för Inga-Lill, som egentligen inte brukar fira sina födelsedagar speciellt mycket. Men den här dagen blev verkligen speciell:

- Ja, jag blev redigt grattad, säger Inga-Lill. Först kom Varbergs Bostad med tårta och blommor. Fantastiskt god tårta och härliga blommor. Sen kom mina döttrar Laila och Petra, Petras man Bosse och även min syster Maj-Britt.

Hela gänget gick sedan ut för att äta födelsedagslunch på Västerport. Efter lunchen fortsatte alla vidare hem till Inga-Lill, där också sonen Thomas slöt upp samt systerdottern Pia. Dagny och Annelie från Hyresgästföreningens gårdskommitté kom också för att gratulera. Så var det dags för dagens stora överraskning:

- Ja, då kom dom in med en ny TV. Och jag som tills nu haft en gammal tjock-TV. nu har jag en jättefin platt-TV. Vilken överraskning! Jag blev alldeles paff.

- Det var verkligen en jätterolig födelsedag. Och jag hade faktiskt kaffekalas dagen efter också eftersom det fanns lite tårta kvar. Sen kändes det som om jag behövde vila lite. Det tyckte min katt Sally också.

Publicerad: | Senast ändrad:

Fler nyheter