En mysig grannträff med grill i Tvååker

För några var det varma kläder och mössa som gällde, men stämningen blev ändå härligt mysig grannar emellan vid grillkvällen på Sannavägen i Tvååker förra veckan.

- Äsch, det var väl inte så kallt. Vi hade jättetrevligt, sa Inga Persson, som träffade grannen Inga-Lisa Sjöberg.

När mörkret föll var verkligen mysfaktorn påtaglig där Team Varbergs Bostad dukat upp med tält, grill, bord och stolar och en belysning som skapade stämning och som höjde temperaturen både i kropp och sinne.

- Väldigt roligt att ni hälsar på oss här i Tvååker, tyckte Inga, som bott hos Varbergs Bostad i Tvååker sedan 2007 när fastigheten var ny. Vi är fortfarande tre eller fyra som bor kvar och nu har det ju flyttat hit många nya. Min granne Inga-Lisa Sjöberg känner jag ju även om hon inte bott här så länge.

Grannsammanhållningen är god, tycker både Inga och Inga-Lisa, men grillträffar som denna kunde de gärna tänka sig gå på igen, så de kunde bli bekanta med flera grannar.

- Ja, nästa gång hoppas jag att det kommer fler, sa Inga-Lisa, som tillsammans med bland andra Inga, brukar träffa ett gäng grannar för att spela 7:an och dricka kaffe en gång i veckan.

Team Varbergs Bostad, som denna kväll bestod av Mikael, Emelie, Jörgen, Victoria och Beatrice fick höga betyg för grillkvällen i Tvååker – den sista i sitt slag för i år!

Publicerad: | Senast ändrad:

Fler nyheter