Proffsigt och kul att träna med WIC-stjärnor!

Det var 5:e-klassarna från Göthriks skola, som tog hem utlottningen av en träning med innebandyns toppspelare i WIC.

- En toppendag! Vi har haft det så härligt! Eleverna gav dagen 10 av 10, sammanfattade läraren Lena Helmersson.

Och det blev en ordentlig genomkörare för de 20 killarna och tjejerna, som hämtades av Veddigebuss på morgonen. Klubbchefen Emil Risberg hade trummat ihop ett namnkunnigt gäng. Jesper Larsson och Markus Berntsson från herrlaget och Clara Lindberg och Sandra Hawerman från damsidan. Sandra var imponerad av klassen från Göthriks skola:
- Där fanns en fin potential och alla hade en härlig inställning. De ville verkligen lära sig. Det var ju mycket att ta in och vi körde på bra med teknikträning, skott och passningar innan det blev lite match. Vi blandade killar och tjejer och det var helt perfekt. Alla var hur gulliga som helst!

Läraren Lena Helmersson:
- Det var så roligt att få komma ut så här. Alla uppskattade det verkligen. Också vi lärare är helnöjda. En tjej i klassen ville börja spela genast och när träningen var slut tog några chansen att spela lite till innan bussen kom. Och så fick vi ju korv med bröd och dricka. Ja, en sådan här dag piggade verkligen upp oss alla!

Mycket uppskattat var också biljetterna som delades ut till både dam- och herrlagets matcher den 10 respektive 11 december.

ETT LYCKAT SAMARBETE
Träningen arrangerades som ett led i det samarbete som Varbergs Bostad har med lokala idrottsföreningar. Syftet är att erbjuda barn och ungdomar i Varbergs kommun möjlighet till en aktiv och meningsfull fritid.

Publicerad: | Senast ändrad:

Fler nyheter