Ing-Marie är ny trygghetsvärdinna på Fogdevägen

Samlingslokalen för trygghetsboendet på Fogdevägen i Tvååker invigdes nyligen. Samtidigt hälsades nya trygghetsvärdinnan, Ing-Marie Bergman, välkommen av trygghetsvärdinnan Liselott Pettersson.

- Trevligt att vi nu är två värdinnor! Nu ska vi planera julen tillsammans, sa Liselott.

Sedan många år har Liselott Petersson den viktiga uppgiften; att ansvara för de boendes välbefinnande på Varbergs Bostads trygghetsboenden på Håsten och Träslövsvägen. Trygghetsboendet på Fogdevägen i Tvååker har dock inte erbjudit service i form av en trygghetsvärdinna. Inte förrän nu.
- Det ska bli så roligt att arbeta här, sa nyutnämnda värdinnan Ing-Marie Bergman när hon officiellt tillträdde sin nya tjänst.

ALLT SOM VÄXER
Ing-Marie kommer närmast från en tjänst på Mark- och Trädgårdsavdelningen, där hon sedan 2001 arbetat med allt som växer i företagets utemiljö. Men jobbet som trygghetsvärdinna har hon länge varit intresserad av:
- Jag arbetade tidigare inom hemtjänsten och tycker om att umgås med människor, säger Ing-Marie som genast såg till att använda sig av sina kunskaper från Mark- och Trädgård.

ODLA GRÖNSAKER
- Ja, jag har gjort i ordning fyra pallkragar med vinbär, blåbär, perenner och annat här utanför Fogdevägen. Och till våren ska vi ha två pallar till där vi ska odla grönsaker. Det här ska bli roligt. Jag ser verkligen fram emot mitt nya jobb och att få samarbeta med Liselott.

Publicerad: | Senast ändrad:

Fler nyheter